torstai 4. kesäkuuta 2009

Heippa pitkästä aikaa!

Kesäflunssa on kaatanut meidän koko perheen sängyn pohjalle jo kahdeksi viikoksi... Minä olen niitä ihmisiä, joilla flunssa on normaalisti ohi kolmessa päivässä, joten tämä on tuntunut pitkältä kuin nälkävuosi. Loppua ei edelleenkään näy, mutta pakkohan tänne oli tulla laittamaan postaus, että elävien kirjoissa ollaan:) Olo on ollut samanlainen kuin noilla kuvan kissoilla, eli aina kun mahdollista, olen mennyt pitkäkseni lepäämään.

Kuva on otettu pari kesää sitten Kreikassa, isäni lapsuuden kodissa, pienessä vuoristokylässä. Siellä asustelee isotätini n. 20 kissansa kanssa. Erakkoluonne, mutta rakastaa eläimiä ja kukkasia. Sen verran hyvin hän noita kissojaan ruokkii, ettei niistä juurikaan hiirenpyytäjiksi ole, mieluummin makoilevat viiniköynnösten varjossa:)

Flunssasta huolimatta lapset ovat kyllä jaksaneet touhuta. Ja koska viime viikonloppuna oli niin upea ilma, niin emmehän voineet vain jäädä neljän seinän sisään. Niinpä virittelimme sekä launataina että sunnuntaina kerrostalomme pihalle pienen uima-altaan, johon lapset, naapureiden lapset mukaanlukien, pääsivät polskimaan.

Meillä on ollut onni saada aivan ihania naapureita! Itse olemme asuneet tässä asunnossa reilu kolme vuotta ja sinä aikana tähän on muuttanut useampia lapsiperheitä. Lapset ovat keskenään hyvin samanikäisiä, joten leikkiseuraa on lähes aina tarjolla. Sunnuntaina päätimmekin yhteistuumin grillailla pihalla nyyttärimeiningillä. Jokainen toi, mitä kaapista löytyi ja ilta oli oikein mukava. Lapsilla oli hauskaa ja niin taisi olla meillä vanhemmillakin:)

Mutta vielä on siis olo aika nuutunut, joten älkäähän ihmetelkö, jollei minusta pariin päivään mitään kuulu.

Oikein ihanaa loppuviikkoa teille kaikille toivotellen,
Ilona

7 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista koko perheelle! Ihana kissakuva!

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti olo kohenee pikaisesti!

  Nyyttärigrillailunne kuulosti kivalta. Sää saisi taas pian lämmetä, jotta pääsisi grillaustouhuihin :)

  VastaaPoista
 3. Ihanuus tuo kissakuva!! Ja kyllä hyvälle tuulelle tulee tuosta polskuttelu kuvastakin :) On onni omistaa hyvät naapurit!!!

  VastaaPoista
 4. Minä olen kanssa räkätaudissa ollut jo kohta kuukauden...kait tämä on jonkin sortin allergiaa? Kumma kun vanhalla iällä alkaa allergiat vaivaamaan.

  Toivottavasti olo helpottuisi sinullakin vähitellen....

  VastaaPoista
 5. sattumalla piipahdin kierrellessäni mukavannäköisiä blogeja !
  toivottavasti flunssa jo helpottaa, tosin nämä kesäsäätkin ovat mitä ovat, koska saamme nauttia lämmittävästä auringonpaisteesta !!!???

  rauhallisia kuvia, kadehdin aina seesteistä tunnelmaa, mikä huokuu monien blogien kuvista. meillä kun tuppaa olemaan sekalaisenkaaosmaisenmonihyväistä ja -kirjavaa....

  iloisesti tervehtäin lakeudelta ! tervetuloa, piipahda meilläkin....

  VastaaPoista
 6. Pikaista paranemista! Ja kiitos sinulle kommentistasi ja vinkistä. ;)
  Oikein mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Hei,tulin kurkkaamaan blogiasi ja miten ihanan kesäinen fiilis näistä kuvista saikaan valtaansa:)Tuo kissanelämä tuntuisi ihan sopivalta välillä itsellekin ja Kreikassa varsinkin!!!

  VastaaPoista