lauantai 10. huhtikuuta 2010

Kellään kokemuksia??Onko teillä ompelijoilla kokemuksia tästä opuksesta? Pitkään on tehnyt mieli tilata, mutta kun en livenä ole päässyt selaamaan, on se jäänyt...


Piipahdin viikolla myös Eurokankaassa ja ostin pinon erilaisia farkkukankaita. Kaikki paitsi tuo ryppyinen ovat joustavia ja ajattelin ommella niistä Fannille legginsejä. Tuota ryppyistä olen jo aiemmin ostanut ja siitä varmaan ompelen sekä lapsille että itselleni jotain. Se on ihanan ohkaista ja pehmoista matskua:) Eikä tarvi silittää!!

Leppoisaa lauantaita!
Ilona

12 kommenttia:

 1. Mulla on toi kirja ja oon siitä pari mekkosta ommellut. Aion tehdä myös lisää eli ei voi kuin suositella!
  Ainoa, että mallit on kokoon nähden leveitä, kannattaa mittailla ennen kun leikkaa.
  Ihania nuo kankaat, paljonkos siellä maksaa metri noi farkut, ne on siis joustavia? Onko ne ohuita?

  VastaaPoista
 2. OK:) Kiitokset, pitääpä tilata. Niitä lastenvaate-ompelukirjoja olis myös kiva jostain saada...

  Joo, joustavia ovat. Toi musta ja tummansininen ovat paksumpia, mutta toi vaalea on tosi joustavaa ja ohkaista, sopii pienellekin leggareiksi!

  VastaaPoista
 3. Satunnainen lukija täällä kommentoi... tuo ihanat mekot ja tunikat on tosi ihana kirja, mallit on tosiaan todella leveitä eli ainakin kannattaa valita ne kaikkein laskeutuvimmat kankaat näihin mekkoihin! Kaavat on vähän työläitä jäljentää kaava-arkilta, mutta helppoja ommella ja valmiina tosi kivoja.

  VastaaPoista
 4. Minulla myös tuo kirja ja yhden ompelin soveltaen...siitä juurikin hieman leveä mutta ihana kirja kuitenkin ;) Mulla on myös japaninkielinen lastenvaate kirja ja sekin on ihana, en tosin ole ehtinyt vielä yhtään kaavaa testata.

  VastaaPoista
 5. Oooh, toi ryppy kangas varmasti aivan ihanaa johonkin kesäseen tunikaan! :) Ja ihania legginssejä valmistuu varmasti myös noista muista kankaista.

  -Heini-

  VastaaPoista
 6. Mä olen myös tuota kirjaa himoinnut ja miettinyt joskos tilais. Prinsessatrion innoittamana myös miettinyt uskaltaisko sen japaninkielisen lastenkirjan tilata myös. Himottais...
  Oli kiva lukea kommentteja tuosta kirjasta! :)

  VastaaPoista
 7. Täältäkin ahkeralta lukijalta, mutta laiskalta kommentoijalta peukku tuolle kirjalle. Peesaan myös muita siinä, että mallit minunkin mielestäni leveitä. Kauniita mekkosia on kirjassa, suosittelen kokeilemaan.

  Ps. Itse tilasin kirjan muistaakseni Adlibrikseltä netistä, ei ollut hinnalla pilattu silloin ainakaan.

  VastaaPoista
 8. Hei! Lainasin kirjan juuri kirjastosta ja jatkoin laina-aikaa :) Upeita ja osa tällaiselle aloittelijalle helppojakin malleja. Kaava-arkki on mukana. Mutta jos et raaski ostaa, niin lainaa, siitä tiedät onko sinun juttusi. Aurinkoisia kevätpäiviä, toivoo Anne

  VastaaPoista
 9. Ihana kirja! Ostin Adlibrikseltä, tuolloin edullisin siellä. Kankaat uupuu vielä, mutta usein tulee selattua... :)

  VastaaPoista
 10. Itse ostin tämän Hulluilta Päiviltä hintaan 12,90 e. En ole vielä ehtinyt tutustamaan. t. Haaveilija

  VastaaPoista
 11. Samaa kirjaa olen minäkin haaveillut, kiitoksia kommenteista minunkin puolestani :) Sulla on tosi kaunis blogi, lisään sen omalle blogilistalleni.

  VastaaPoista
 12. Kyselinkin vinkkejä juuri siksi, että kuulin etukäteen kirjan tulevan Hulluille päiville, en vain tiennyt mihin hintaan...

  Laitoin sitten äitini viime viikolla asialle ja nyt sitten omistan tuon opuksen. Kivalta näyttää ja suosittelen muillekin!

  VastaaPoista