lauantai 17. joulukuuta 2011

Keskeneräisiä valmiiksi

Täällä flunssan kourissa taistellaan aikaa vastaan. Joulu lähestyy uhkaavasti ja lahjoja pitäisi vielä ommella vino pino. Taitaa käydä, kuten niin monena vuonna aikaisemminkin... Nämä eivät ole lahjoja, vaan vaatteita, jotka ovat koko syksyn lojuneet viimeistelyä vailla keskeneräisten ompeluiden kasassa. Nyt oli nekin pakko ommella valmiiksi, että saa olohuoneen jouluksi muistuttamaan vähän vähemmän ompeluverstasta...

Kaava: oma
Leijona-joustofrotee: Lasten Metsola
Resori: Myllymuksut

Fannille aiemmin valmistuneiden raitaleggareiden kaveriksi leijonamekko. Alunperin ostin tämän kankaan Miolle, mutta ehti lojua tuolla kaapissa sen verran pitkään, että taisi hänen mielestään olla kuosiltaan vähän turhan lapsellinen.


Puseron kaava:Ottobre, Papana
Leijona-joustofrotee ja ruskea joustofrotee: Lasten Metsola
Housun kaava: Oma
Keltainen velour: Minvilla
Resorit: Myllymuksut


Kangasta jäi pieni pala, joka riitti Mitjan paitaan hihoiksi. Keltaiset housut sattuivat sopimaan puseron kanssa kivasti yhteen.


Kaava: Ottobre, Papana
Trikoo: Sampsukka
Resori: Myllymuksut

Tämä on niitä kankaita, joista jälkeenpäin ajattelee, "Miksi tätäkin tuli tilattua?" Mutta ihan kiva paita siitä tuli Mitjalle. On kyllä valmiina kivampi kuin kankaana.

Kaava: Oma
Kangas: Ikasyr

Tämä kuuluu samaan kategoriaan edellisen kankaan kanssa ja on sen vuoksi maannut ikuisuuden kaapissa.... Mutta tästäkin tuli oikein hauska singoalla Fannille. Näissä on se kiva puoli, että menevät talvella pitkähihaisen kanssa ja sitten kesällä ilman.


Nyt takaisin ompelukoneen pariin,
Ilona

1 kommentti: