sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Kuulumisia ja jotain pikkuväkertelyjä

Meillä on mahtunut viime viikkoihin kiirettä, iloa, muutoksia ja vähän suruakin. Asunnon saimme myytyä jo ennen ensimmäistä näyttöä, joten nyt sitten pakkaamme kovalla kiireellä. Muutamme siis tuohon kerrosta alemmas neliöön.


Kiireen keskellä ehdimme kuitenkin viettää Fannin 5-vuotissynttäreitä. Väkertelin kaikille synttärivieraille kotiinviemisiksi pinnit ja ponnarilenksut.


Tarkoituksena oli ostaa kaupasta jotain pieniä lahjapusseja, mutta ne unohtuivat kaiken kiireen keskellä. Ompelin pussit sitten nopeasti puuvillasta ja pinnipaketin lisäksi sinne sujahti myös tikkari.


Lapsilla oli taas yhdet kaverisynttärit ja viemisiksi lähti tällä kertaa vaalean turkoosi mansikkamekko. Kangas on todellisuudessa vähän tummempi.

Kaveriksi lähti pinnipaketti.Torstaina jouduimme suureksi suruksemme luopumaan meidän 16-vuotiaasta kissavanhuksesta. Munuaisvika oli edennyt siihen vaiheeseen, ettei vaihtoehtoja enää ollut. Eläinlääkäri tuli meille kotiin nukuttamaan kissan lasten ollessa hoidossa. Iltapäivällä pidimme sitten hautajaiset. Outoa, kun perheessä ei ole enää kissaa...

Ilona

13 kommenttia:

 1. Ihana että pääsette viimein muuttamaan! Ja voi surku kun jouduitte luopumaan kisusta! :(

  VastaaPoista
 2. Voi kisu:( Meidän toinen kissa kuoli tammikuussa, ja kyllä se itketti! :( Me otettiin sitten viime kuussa kaksivuotias tiineenä oleva kissa ja nyt meillä on kaksi aikuista kissaa ja neljä vipeltävää pentua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, se on aina niin kurjaa...

   Teillä sitten riittää vipellystä uusien pentujen kanssa! Meillä lapset haluaisivat myös uuden kissan, eikä meillä miehen kanssa ole mitään sitä vastaan, mutta olemme muuttamassa ensimmäiseen kerrokseen, eikä parveke ole lasitettu, joten taidetaan odotella julkisivuremonttia...

   Poista
 3. Kiva kun pääsette muuttamaan, isompaan? Varmaan on kivoja sisustuskuvia tulossa =)
  Ihanat pussukat ja sisällötkin tietty olet tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kolmiosta neliöön. Varmaan tulee asuntoonkin liittyviä postauksia sitten tänne:)

   Poista
 4. Voi kuinka mahtavaa, että saitte sen kämpän! Ihania juttuja olet väsäillyt synntäreille. Olet kyllä viisteliäs (just sellainen äiti et muut äidin on kateudesta kalpeita ;)
  Ja osaan otot kisulista. ♥

  VastaaPoista
 5. Tosi kivat nuo kaverilahjat:) Kauniit ja käytännölliset!

  VastaaPoista
 6. Miten olet laittanut napit pinneihin kiinni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tilannut pinnit nappikauppa punahilkasta. Niissä on sellainen "korotusosa", joka asettuu sinne napin kuperalle taustapuolelle. Kiinnitykseen käytin 2-komponenttiliimaa. En osaa sanoa, kuinka kestäviä ovat.Tokihan tuo liima on aika tujua...

   Poista
 7. Osanotto lemmikin vuoksi.

  Voi, MÄ haluan tuollaisiin juhliin, josta saa tuollaiset kaverilahjat! :D Ihanat.

  VastaaPoista
 8. Ihania juttuja oot siekin ommellut <3
  Napit ja hiuspompulat ovat erityisen kauniita <3
  kuinka kiinnität kuminauhan ja napin pompulaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nappeja olen kiinnitellyt kahdellakin tapaa. Toisiin päällystettäviin nappiaihioihin olen vaan jättänyt sen metallilenkin paikoilleen ja vetäissyt ponnarilenkin siitä läpi. Siitä hyvä keino, sillä lenksun löystyessä tai katketessa voi tilalle vaihtaa helposti uuden.

   Toinen tapa on irroittaa nappiaihion metallilenksu ennen napin kasaamista ja pujottaa rautalankaa jäljelle jääneistä rei'istä siten, että ponnarilenksu jää väliin. Rautalangan päät voi sitten "solmia" aihion nurjalle.

   Poista