torstai 7. kesäkuuta 2012

Ystävän pikkumiehelle

Pienelle ukkelille ompelin tämän koossa 74cm.


Kaava: Ottobre 4/10 Papana
Kankaat joustofroteeta


Karsastava kroko ensikertaa vaatteessa:)

Ilona

16 kommenttia:

 1. Aivan ihastuttava krokotiili=D!!

  VastaaPoista
 2. voi ku hauska. ihanat kierosilmät. kivat värit ja siististi tehty.

  ps. vähän on rajoittimena tuo hankala sanavahvistus sun blogissa. ota se pois ja vaihda siihen että itse hyväksyt kommentit.helpottaa kommentoimista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siisteydestä en tiedä. Ompelukone on jo viimeiset kolme vuotta ollut niiiiin huollon tarpeessa, mutta en ole raaskinut viedä, kun rajoittaa sitten ompelua. Mutta nyt alkaa tikki olla sen näköistä, että pakkohan se on vaan viedä...

   Ja kiitos tuosta sanavahvistus-vinkistä, kävin poistamassa. En tajunnut, että mulla on se käytössä, luulin poistaneeni! Mullakin jää usein kommentoimatta sellaisiin kommenttilootiin, kun tuntuu, että tulkitsen tekstit tuon tuosta väärin...

   Poista
 3. Mahtava kroko, heti pisti hymyilyttään. :D

  VastaaPoista
 4. Simppeli, mutta tosi persoonallinen kroko! :D Tykkään!

  VastaaPoista
 5. Kiitos vielä tästä paidasta, vähänkö nauratti kun tän annoit, kun oikeasti piti tosiaan kysyä että saanko kopioida krokon, mut ei sit tarviikaan. :D Ja vaikka kielsit syynäämästä niin kyllä mä syynäsin ja en todellakaan tiedä mistä puhuit, siisti tuo on kaikin puolin! Ja hei, nerokas paikka kokolapulle, sen otan käyttöön jos/kun unohdan sen sinne resorin alle laittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)
   Tuo oli ensimmäinen kerta kun lykkäsin kokolapun siihen. Pienille vältän aina lapun laittamista niskaan, ettei kutittele siellä.

   Poista
 6. Ekkua kertaalöysin blogiisi ja miten ihastuttavia ompeluksia täältä löytyikään <3 Tulen ehdottomasti uudelleen ja lukijaksi jään :) Alan katella tarkemmin mitä kaikkea ihanaa täältä löytyy!

  VastaaPoista
 7. Todella hauska kroko! Saanko kopsata kuvan 3v. poikani paitaan tulevaan applikaatioon? Ihan siis omaan käyttöön.

  VastaaPoista
 8. Oh, wow, thats soooo great.
  Corina from germany

  VastaaPoista
 9. Hauska hyvän mielen kroko!

  VastaaPoista