sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Vihdoinkin jotain ommeltua

Lopultakin sain ompelukoneiden johdot kiinni pistokkeisiin... Remontin ja aikapulan lisäksi olen kärsinyt rankasta ompelumotivaation puutteesta. Eilen kuitenkin vietettiin tuttavaperheen tytön 2-vuotissynttäreitä, joten koneiden johdotkin oli kaivettava esiin.

Lahjavaatteiden lisäksi kunnostauduin ompelemalla Fannille vihdoinkin pupun, jota hän on toivonut. Fanni sattui näkemään taannoin tämän pupun ja on siitä asti halunnut samanlaisen. Alkuperäinen kaava on täältä, reippaasti suurennettuna ja muokattuna.


Tästä pupusta tuli tyttö ja se sai myös hamosen päälleen. Ehdotin, että ompelisin myös puseron, mutta ei kuulema tarvitse. Yöpuvun ja villapuseron sen sijaan tarvitsee...

Pupu on joustofroteeta.

Hameen saa myös riisuttua.Fanni vannotti jo eilen illalla, että kun pupu valmistuu, minun pitää tuoda se hänen viereensä yöllä (lapset tietävät jo, että yöaika on äidin ompeluaikaa..). Sen jälkeen pupu onkin roikkunut koko ajan kainalossa mukana. Pikkuvelikin haluaa samanlaisen.

Synttäripakettiin sujahti kasa legginsejä ja niihin sopiva tunika. Alaosista oli kuulema pulaa, tunika oli vaan bonus. Kuva on aivan kökkö, kun ehdin napata sen hämärissä, juuri ennen synttäreille lähtöä. Pusero trikoota, legginsit joustista.


Terkkusin,
Ilona

14 kommenttia:

 1. Ihana pupu, meidän oma on todella kovassa käytössä;)

  VastaaPoista
 2. IHANA pupu. Kävin kurkkaamassa alkuperäisen mallinkin ja täytyy sanoa, että sinun pupusi on huomattavasti somempi ♥

  VastaaPoista
 3. Aivan ihastuttava pupu!
  Kivan värikäs tuo lahja myös :)

  VastaaPoista
 4. Ihan mielettömän suloinen pupu. Istuu pieneen kainaloon täydellisesti. Kiitos linkistä.

  VastaaPoista
 5. sulonen pupuneiti! Ja vielä niin pehmosen näköinen, just kainaloon sopiva :)

  VastaaPoista
 6. Voi ei miten ihana pupu!! Meidän esikoinen on aivan mahdoton pupufani. Pupu on kyllä niin suloinen, että on ehkä pakko käyttää joku yö piakkoin tuollaisen tekemiseen :) Kiitos, kun jaoit tuon alkuperäisen ohjeen. Ja ihanasti sopii nuo leggareiden värit tunikaan!

  VastaaPoista
 7. ps. Utelisin, että mistä ovat nuo sivun oikealla sivupalkin kuvassa olevat kaksi keinulammasta? Vai ovatko itsetehtyjä?! Ihan mielettömän suloiset!

  VastaaPoista
 8. Voi kun nätti pupu! Ja tosi kiva lahja. Ihanat värit.

  VastaaPoista