maanantai 21. tammikuuta 2013

Unipussi vauvalle

Sain viikonloppuna sähköpostiini tilauksen, jossa toivottiin unipussia tytölle. Väri joko neutraali tai tyttömäinen, toteutus vapaa. Yleensä tilaajilla on tarkka toive, joten tämä oli ihan mukavaa vaihtelua. Koskaan ei ole tilaus tullut valmiiksi näin nopeasti!

Pitkään pähkäilin kuvan kanssa, mutta lopulta päädyin pöllöön. Minulla oli tallessa aiemmin toteuttamani pöllöapplikaatiokuva, mutta päädyin sitten kuitenkin piirtämään toisenkin version. Perhe sai sitten äänestää mieleisensä ja tähän päädyttiin:) Jalat ovat pöllöllä irtonaiset.

Kaava: oma
Vaaleanpunainen joustofrotee: Eurokangas
Applikointi: velour- ja froteetilkkuja omista varastoista
Resori: Myllymuksut

Tämä unipussi toteutui siis tyttöväreissä.

Pussi on alhaalta avattavaa mallia, joten vaipanvaihtokin onnistuu tarvittaessa.

Hihoissa kokeilin ensimmäistä kertaa käännettäviä hihansuita. Siis sellaisia, josta tulee "lapaset". Yllä olevassa kuvassa auki.

Ja tässä kiinni. Vähän aikaa kyllä piti oikein miettiä, että kuinka nuo resorit taitellaan, kun ei ollut mitään sellaista vaatetta kotona, josta olisi voinut ottaa mallia.

Mukavaa alkanutta viikkoa!
Ilona

9 kommenttia:

 1. Oi, miten ihana! Kauniit ja raikkaat värit!. Pöllö rules!

  VastaaPoista
 2. Ensimmäistä kertaa täällä käymässä, ja voi kuinka ihana blogi sinulla onkaan. Kauniita ja taitavasti tehtyjä käsitöitä. Tulen uudestaankin.
  t, silja

  VastaaPoista
 3. Upea unipussi! Ihana toteutus ja kauniit värit. Meilläkin oli noita ´tumppuvaatteita´ joskus, mutten kyllä ihan heti olisi tuollaista osannut tehdä. :)

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka söpö! Ihanat värit ja niin suloinen tuo pöllö :)

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka suloinen unipussi! Olen heikkona pöllöihin, mutten ole saanut itse toteutettua vielä yhtään pöllöompelusta...ehkä tästä inspiroidun, mutta nyt tämä pöllö lähteekin nukkumaan:) Mukavaa vikkoa toivottelen!

  VastaaPoista