sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Leikkiruokia päiväkotiin

Meidän Mitja 3-v. aloitti helmikuun alussa päiväkodin. Oltiin etukäteen aika monta kertaa tutustumassa ja alku onkin sujunut oikein kivasti. Kotileikki-nurkassa ei näkynyt kovinkaan paljoa leikkiruokia, lähinnä tyhjiä ruokapakkauksia, joten ajattelin, että Mitja voisi viedä ystävänpäivälahjaksi ryhmään vähän leikkiruokaa.


Perjantaina ja lauantaina sitten vähän näpertelin ja sain aikaiseksi tällaisia. Muut ovat huopaa, paitsi nakit trikoota, joiden sisään on rullattu taustatikkilevyä (jippii, sain niillekin palasille jotain käyttöä).
Norppastiinalta (jolla on muuten aivan ihania leikkiruokia blogissaan) bongasin nuo rusettipastat.


Jälkiruuaksi vähän Domino-keksejä ja teetä. Teepussien ohje Mekkotehdas-kirjasta. Tosin tee-pusseihin ei löytynyt omista varastoista kuitukangasta, joten korvasin sen valkoisella yksipuolisella tekstiilipohjaisella tukikankaalla

Kaikki matskut löytyivät omista nurkista. Karjalanpiirakoita pitäisi vielä pakettiin tehtailla (siis kankaisia). No, torstaihin asti vielä aikaa...


Nyt siivoamaan!
Ilona

11 kommenttia:

 1. Aivan älyttömän ihania ruokia olet saanut aikaiseksi! Kyllä nyt tulee varmasti kotileikkinurkassa olemaan ruuhkaa :) Pitänee meidän neitokaisellekkin tehdä, ihania!!

  VastaaPoista
 2. Hurjan herkullisen näköisiä! :) Kyllä noilla saadaan varmasti hyvät leikit!

  VastaaPoista
 3. Oi, herkkuja! Ihana ystävänpäiväidea. Mä vein joskus kevättervehdykseksi kans päiväkotiin ja eskariin leikkiruokapaketit, hauska oli löytää niitä sit nukkekotileikistä patjana :) Mulla on myös blogissa aika paljon leikkiruokia, löytyvät muistaakseni ihan suoraan tunnisteella. Pitääkin nuo Norppastiinan herkut käydä katsastamassa, kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 4. Ihan huippuja. Tämä vois olla tosi hyvä idea totetutta itsekkin päiväkodin piristykseksi.

  VastaaPoista
 5. Syötävän suloisia, voisi itsekin näperrellä kun huopapalojen rippeitäkin löytyy.

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania! Kylläpä varmasti on mieluinen lahja niin lapselle kuin päiväkodillekkin!

  VastaaPoista
 7. Ihana ajatus viedä ruokia päiväkotiin! Hienoja niistä tulikin! :)

  VastaaPoista
 8. Tosiaan, hieno ajatus viedä lahja päiväkotiin. Tosi kivoja leikkiruokia!

  VastaaPoista