sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Huutiksessa mansikkamekkoja ja muutama muu

En tiedä löytyykö sieltä puolen ruutua kovin monta muuta ompelijaa, jolla kankaita on TODELLA yli sallitun rajan... Minun kangasvarastoni täyttävät yhden IKEAn Hemnes-kaapin sekä yhden 110cm leveän täyskorkean kiinteän vaatekaapin puhumattakaan raheista, koreista jne...

Nyt on vaan pakko ommella jotain pois ja niinpä Huutiksesta löytyy nyt muutamia mansikkamekkoja koossa 98-122cm. Lisäksi laitoin pari Fannille pieneksi jäänyttä mekkosta myyntiin. Kohteisiini pääset myös blogin sivupalkista.

Ilona

3 kommenttia:

 1. Mä haaveilen tilanteesta, jossa mulla olisi tuollainen kangasvarasto (ja talo, jossa tuollainen olisi mahdollinen). :D Ostan aina vain tiettyyn projektiin just tarvittavan määrän - teen homman ja sillä selvä. :p Tympeää on, kun tekee mieli ommella ja aina pitää aloittaa sitten kangaskauppojen nettisivuilta. Ei pääse koskaan heti ompelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun osaat olla järkevä!!! Ja meillä ei ole taloa, vaan asumme kerrostalossa:)

   Poista
 2. Ihana Maija Mehiläinen! Ehdoton lapsuuteni suosikki :) Minun korvaani kuulostaa ihan paratiisilta tuo kangasvarastosi! :) Vaikka ymmärrän tietysti myös asia kääntöpuolenkin... Ompeluinspiraatiota ja hauskaa vappua toivotellen!

  VastaaPoista