sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Metsänhenkiä täälläkin

Selian uusi Metsänhenget-trikoo kolahti heti kun näin sen. Se oli niin meidän tytön näköinen. Laitoin tilauksen ennen joulua ja välipäivinä kangas kolahti postiluukusta.

 Edestä

Ompelin tunikan siltä istumalta, mutta olen tässä odotellut aurinkoisempia kuvauskelejä... Nyt sitten luovutin. Eli käyttäkää värien suhteen mielikuvitustanne. Tyttö sai itse päättää mitkä kuvat mihinkin kappaleeseen tulivat. Kaavan pidin mahdollisimman simppelinä, koska kuosi on niin hallitseva.

Takaa

Aika kivasti sai mahdutettua kuviot 128cm kokoiseen tunikaan. Ja kankaan leveydessä oli varaa pelata kuvioiden suhteen.


Hihoihin päätyivät metsän hengetär ja orava.


Kaveriksi ompelin Eurokankaan harmaanruskeasta velourista leggingsit. Väri sopii täydellisesti tunikan väreihin. Leggingsien lahkeisiin tuli rypytys, mutta velour rypyttyi minusta hiukan liian vähän. Olen ennen rypytellyt vain puuvillaa ja trikoota ja ne ovat onnistuneet ihan hyvin. Velour on varmaan sen verran paksumpaa, että pitää rypyttää trikooseen verrattuna enemmän.

Tunika:
Metsänhenki-trikoo: Selia
Resori, väri muta: Selia
Kaava: Ottobre (4/12) Flow muokattuna

Leggingsit:
Harmaanruskea velour: Eurokangas
Kaava: Ottobre (6/13) Thousand Dots

Esikoinen täytti tänään 8 vuotta! Voi, miten aika rientääkään...

Mukavaa loppiaisaattoa,
Ilona

6 kommenttia:

 1. Hieno setti! Tuossa Metsänhenki-trikoossa on jotain maagista...

  VastaaPoista
 2. Erittäin onnistunut setti!! Minulla myös tuota kangasta kaapista omalle tyttärelle. Ei ihan ole hänen värejään (enemmän ehkä minun :) mutta aion vielä paidan/tunikan kankaasta väsätä. Kovasti mietinnässä tuleeko kanagasta vain etuosaan vai kokonaan.

  VastaaPoista
 3. Vau. Hienot. Ja sopii kyllä teidän neidille. :) Olet ommellut ja tehnyt ihania juttuja ja paljon! Wau! Millä ajalla sä teet näitä ihanuuksia? Mulla loppuu vuorokaudesta tunnit...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat niin perusjuttuja... Tekis mieli ommella jotain muutakin, mutta kun ei vaan saa aikaiseksi.

   Poista