perjantai 22. elokuuta 2014

Neliöpaita ja leopardi...

Tyttö aloitti ensimmäisen luokan ja vaatekaapista löytyi vain vajaamittaisia puseroita ja housuja... Pitkään oli jo tehnyt mieli kokeilla Ottobren Square T -tunikaa (4/2013) ja Jätti Rätistä löytyi siihen täydellinen raita-jersey.

Tytölle yritin selittää neliöpaidan ideaa ja lopulta päädyimme google-hakuun, josta tyttö bongasi tämän puseron. Sen jälkeen ei muunlainen tullut enää kyseeseen.


Eteen tuli tummanharmaasa glitter-silityskalvosta oma ikä. Pusero on kokoa 128cm ja aika reilu tuo on, mutta yllättävän kivasti laskeutuu, joten ei haittaa.


Raitakankaan raidat ovat meleerattua harmaata ja tätä löytyi siis ihan pakalta! Yläosaan laitoin valkoista trikoota rauhoittamaan raitoja. Jos olisin tehnyt puseron kokonaan raitakankaasta, olisi raitojen yhtymäkohdasta saattanut tulla vähän levoton. Hartioiden kohdalla olisi ollut raitoja joka suuntaan...


Kaveriksi sitten leopardi-leggingsit Eurokankaan palalaarilöydöstä. Napakkaa, venyvää jerseytä. Kaavana käytin Ottobren Wild Stripes -kaavaa koossa 134cm. Pituus on ihan ok, mutta ovat nuo aika leveät, varsinkin yläosassa on löysää. Seuraavaksi kokeilen 128cm:n levydellä ja 134cm pituudella. Tykkään kyllä noista rypytetyistä lahkeista.


Neliöpaidassa parasta oli juuri tuo neliö-malli. Koulussa kaverikin oli sanonut haluavansa samanlaisen:)


Kivaa tehdä välillä tällaisia isomman tytön vaatteita. Fanni tosin tykkää myös väreistä ja viikonloppuna pitäisikin katsastaa kangaskaapin tarjontaa...

Viikonloppuja!
Ilona

3 kommenttia:

  1. Aivan ihanat ison tytön vaatteet! Sopii neidille tosi hyvin, vaikka olenkin tottunut näkemään neidin väreissä ja hieman erilaisessa tyylissä.

    VastaaPoista
  2. Vau, nämä menisivät meidänkin kolmasluokkalaisille! Noi legginssit on tosi ihanat :)

    VastaaPoista