tiistai 4. marraskuuta 2014

Mix and match

Kankaiden tuhoaminen alkoi ihan perusvaatteilla nuorimmaiselle. Kaikissa kaavana Ottobren pyjamapaita ja housuissa muokattu Saimi.


Walmet-joustofrotee ostettu vuosia sitten Metsolasta.


Muru-neulos, jossa merenelämää, ostettu myös vuosia sitten. En edes ymmärrä, miksi olen tätä aikoinaan tilannut, kun en koskaan tästä ole tykännyt. Ehkä esikoinen on valinnut... Mutta paitana kyllä ihan kiva ja poika tykkää.


Koira-neulos myös Murua, samoihin aikoihin tilattua kuin edellinen. Tässä neuloksessa kuvio valitettavasti kulki vinossa suhteessa kudontaan. Olisi pitänyt leikata toinen sivu pidemmäksi, niin ei menisi tuolla helmassa tuo kuvio ärsyttävästi vinoon...


Ruskea joustis Metsolan paksua laatua.


No tulipa huolimattomasti aseteltua nämä pöksyt kuvattavaksi... Joustis varmaan Metsolasta tai Myllymuksuilta. Tästäkään en ole koskaan tykännyt, en tiedä miksi se löytyy kaapistani...

Ilona

2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja onpeluksia, taas! Tuo on kyllä ärsyttävää, että kankaan kuvio kulkee vinossa kudontaan nähden. Onneksi paita harvoin on niin justiinsa suoraan päällä, että ongelmaa muut huomaisi.

    VastaaPoista
  2. Hyvän näköistä peruspertsaa. :) Voisin tehdä itselleni saman noiden kankaiden suhteen; paljon on kaapissa kankaita, joista ei ´raski´ tehdä mitään. Ihan hullua!

    VastaaPoista