sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Hopeapalloja

Tyttö on kahden luokkakaverinsa synttäreillä. Ompelin päivänsankareille lahjaksi puserot, joista unohdin(!) ottaa kuvat.... No ne olivat samanlaiset kuin tämä neliöpaita, jonka ompelin syksyllä omalle tytölle. Värinä oli tällä kertaa vanha roosa, eli nyt pitää sitten vaan kuvitella, miltä näyttivät:) Hieno tällainen ompelublogi, jossa pitää kuvien katselun sijaan käyttää mielikuvitustaan...

No omalle tytölle ompelin sitten samaan syssyyn uuden puseron. Hopeapallollinen trikoo tarttui viime viikolla mukaan Eurokankaasta. Alkuperäinen suunnitelma oli ihan toisenlainen, mutta aikaa oli niin vähän, että piti yksinkertaistaa.


Kaavana käytin taas hyväksi havaittua Ottobren Flow-kaavaa muokattuna.


Tyttö halusi eteen vielä ruusukkeen. Olisin halunnut tehdä sen tuosta resorin värisestä harmaasta, mutta resorikangas oli tarkoitukseen liian paksua, joten piti tyytyä ainoaan ohueen harmaaseen, jota kaapista löytyi.


Kangasta jäi vielä pieni suikale, josta ompelin yhteensopivan pannan.

Ilona

3 kommenttia:

  1. Nätti paita ja tyttö paidan sisällä! Minusta tuo Flow istuu hyvin yläosasta lapselle, sopivan napakasti mutta ei kiristä. Myös minä olen tehnyt useamman paidan sillä kaavalla. Maria

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva! Mulla on myös tuota kangasta, kun neiti siihen ihastui, mutta se on vielä kankaana... Kangas on kyllä todella kaunis tuollaisessa perustunikassa.

    VastaaPoista