keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Kangaskateutta...?

Hyvää joulua, uutta vuotta ja pitäisikö toivottaa jo varmuudeksi hyvää pääsiäistäkin tällä postaustahdilla:)

Tänään alkoi taas arki, lapsilla koulu ja päiväkoti ja minullakin työt. Tosin minulla on tänään armeliaasti vähän myöhäisempi startti ja päätin tulla tänne pikaisesti kertomaan, että hengissä ollaan.

Loppuvuosi oli töissä kiireinen ja joululomakin meni lasten kanssa ulkoillessa, joten en ehtinyt/jaksanut/viitsinyt ommella yhtään mitään... Aloitan myös vanhojen työkuvioideni lisäksi uuden osa-aikatyön ja sen opetteluun on myös mennyt loppuvuodesta energiaa. Jännittävää ja kivaa!

Olen kuitenkin ehtinyt ostella kankaita, kun on tullut niin hyviä tilaisuuksia vastaan. Ajattelin laittaa niistä pienen kuvapläjäyksen. Kaikki kankaat ovat paikallisesta JättiRätistä, josta välillä tulee tehtyä huippulöytöjä! Kaikki kankaat ovat löytyneet palalaareista, joissa kilohinta oli 10-13€.


Hyvänlaatuista pallotrikoota ja ruskeapohjaista kukkatrikoota.


Nanson raitaa ja turkoosia sekä kukkatrikoota punaisena.


Beigepohjaista kukkatrikoota.

Mietin pitkään, että mistä nämä kolme edellä ollutta kukkakuviota ovat niin tuttuja. Parin päivän viiveellä sytytti. PiP Studion tuotteistahan ne olivat tuttuja, mm. täältä  (Chinese blossom) ja täältä (Chinese garden).


Tytölle vähän eläinkuosia turkoosin sävyissä. Ja tosi hyvän laatuista!


Pallotrikoota valkoisena ja Marimekon vihkiruusua.


Harmaata pallotrikoota (löytyy myös pakalta) ja Noshin pinkkejä kameroita.


Kameroita löytyi myös sinisenä:)


Nanson raitatrikoita.


Nanson Noitarumpua velourina (tätä löytyy myös pakalta). Tämän kankaan osalta vähän harmitti kun esipesun jälkeen valkoinen oli vähän harmahtava:( Eipä se kyllä haittaa, eikä tuossa kuvassakaan taida näkyä.

Nyt kun vielä saisi aikaa ompeluun... Lukkari tosin näyttää sen verran täydeltä, että en elättele toiveita...

Mukavaa arkeen paluuta kaikille!!!
Ilona


4 kommenttia:

  1. Ihania kankaita. Nyt kyllä iski kangaskateus ...ja harmitus siitä, että oma saumuri päätti lopetta yhteistyön. Itse käytän kaikessa pyykinpesussa Dr. Beckmann värin- ja liankerääjiä estämässä värjääntymistä ja ne on mielestäni erityisen hyviä tuollaisia printtikankaita pestäessä niin ei vaaleat/valkoiset kohdat värjäänny. Ei mikään maksettu mainos vaan itse todettu lapsiperheen pyykkihuoltorumban pelastajaksi :) -Sini-

    VastaaPoista
  2. Siis, mitä löytöjä! Ihania! Mä yritän ommella vanhoja pois, ennen kuin ostan uusia, mutta pikkumies ei ole äidin kanssa samaa mieltä tuosta ompelu-osuudesta. Että minä kuolaan ja haaveilen näistä tästä näytöltä... ;)

    VastaaPoista
  3. No todella! Upeita löytöjä! Olen aivan vihreä naamastani ja vähän vihreää savua nousee korvistakin ;) Noissa kukkakankaissahan suorastaan lukee mun nimi päällä :D varsinkin tuossa beigessä. Ja Vihkiruusuakin vielä.... Mun selvästi pitäisi käydä Jättiksessä useammin :)

    VastaaPoista