lauantai 20. kesäkuuta 2015

Unipussi

Hyvää Juhannusta kaikille! Eilinen päivä sujui rattoisasti yläkerran naapureiden kanssa grillauksen merkeissä pihalla. Ennusteista huolimatta aurinko paistoi koko päivän!

Olen vähän laiskanpuoleisesti päivitellyt blogia, mutta ompeluaika on ollut niin vähissä... Tilauksesta ompelin viime viikonloppuna pienelle pojalle unipussin.


Tilaaja lähetteli muutaman ideakuvan, mutta toteutukseen sain ihan vapaat kädet. Tällä kertaa mieli kääntyi vähän rauhallisempaan värimaailmaan. Beige-vaaleansiniraidallinen pehmeä trikoo sopi tarkoitukseen kuin nakutettu.


Valas on applikoitu velourista ja joustofroteesta.


Helmaan laitoin tuollaisen kiristimen.


Tilaaja ehdotti myös kietaisumallia, jossa kiinnitys tulisi neppareilla, mutta olen vähän arka noiden itse laitettujen neppareiden kanssa, erityisesti kun tulevat vieraalle ihmiselle. Ja varsinkin, jos ne pitää kiinnittää paksumpaan kohtaan kankaassa. Ne eivät kuitenkaan pysy paikoillaan yhtä hyvin kuin teollisesti kiinnitetyt. Laitoin tähän pussiin olkapäille nepparit. En kuitenkaan kiinnittänyt niitä paksuun resorikohtaan, vaan ohuempaan trikoosaumaan juuri tuosta em. syystä.

Terkuin,
Ilona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti