lauantai 21. toukokuuta 2016

Toppi itselle

Jäin viime syksynä koukkuun AliExpressiin. Sieltä on tullut tilailtua kaikenlaista legoukkeleista käsityötarvikkeisiin. Yksi ostos oli myös tämä pitsikaulus.


Olen vähän myöhäisherännäinen näiden pitsihärpäkkeiden suhteen. Osittain siitä syystä, etten koe romanttisia vaatteita omakseni. Tämä kaulus oli kuitenkin riittävän oriental-henkinen, joten klikkasin sen ostoskoriin. hintakin oli muistaakseni postareineen n. 2,50€.


Kaivein sen muutama viikko sitten laatikosta esille ja sovittelin kankaisiin. Pala sahramin väristä trikoota sopi siihen kuin nakutettu. Pala löytyi JättiRätin trikoolaarista ja siinä oli keskellä suuri reikä, joten jouduin hiukan soveltamaan takakappaleessa, jotta sain kankaan riittämään. Kaavana Ottobren CW 303.


Tein takakappaleen kahdesta osasta ja laitoin väliin tummanlilan tereen. Samalla lilalla trikoolla tein myös kaikki alavarat toppiin. Jätin myös tarkoituksella takaosan kaula-aukosta näkyviin lilaa trikoota.


Topista tuli oikein kiva, eikä yhtään romanttinen:) Tosin minulla on jemmassa vielä kaksi luonnonvalkoista pitsikaulusta, joten ehkäpä sitten siirryn niiden myötä mukavuusalueeni ulkopuolelle...

Aurinkoista viikonloppua!
Ilona

4 kommenttia:

 1. Tulipa hieno! Ja aika edullinen kaulus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja tuolta saa kyllä tosi edukkaasti tilailtua vaikka ja mitä:)

   Poista
 2. Ihana toppi! Ei tosiaan yhtään romanttinen, vaan sopivan itämaishenkinen. Voi ei, ehkä minun ei kannata tutustua AliExpressiin... Voisi tulla "halvaksi"...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä tutustumaan. Aika paljon saa tilailla, että tulisi kalliiksi. Varmaan löytyy myös kivasti askartelutarvikkeita:)

   Poista