sunnuntai 6. elokuuta 2017

Keppari

Pitkästä aikaa päätin taas kirjoitella tänne. Viimeinen vuosi on ollut töiden saralla hektinen ja lasten kasvaessa myös ruuhkavuosien käsite on on konkretisoitunut kirkkaasti:) Kaikenlaisista projekteista on ollut tarkoitus postailla, mutta aika ei ole yksinkertaisesti riittänyt siihen.

Tässä kuitenkin yksi alkukesän ompelus, josta muistin napata kuvat.


Naapurustossa asuu muutama tyttö, jotka ovat aivan hullaantuneet keppareista ja meidän tyttö on välillä menossa mukana, joten pitihän hänen saada oma keppari.

Tämä oli ensimmäinen keppihevostekeleeni ja käytinkin siihen täältä löytyvää ilmaiskaavaa.


Jostain keppihevosharrastajien blogeista luin, että velboa-kangas olisi omiaan tähän tarkoitukseen, mutta eipä sellaista ollutkaan sitten kovin helppoa löytää. Muistin, että minulla on autotallissa kankaita, jotka on tuomittu kirpparille ja sieltä löytyi tarkoitukseen sopiva kangas, joka oli alunperin ostettu lastenrattaiden verhoilun uusimistarkoituksessa... (nuorin menee syksyllä kouluun..).


Silmien muodon ja värin sekä harjan värin sai tyttö valita ja suunnitella mieleisekseen. Harja on villalankaa ja silmät sekä sieraimet nahkaa.


Tärkeää oli, että hepalla on aukeava suu, jotta suitset saisi sopimaan sille paremmin. Suitsiin löysin vinkkejä netistä ja ne tehtiin niistä tarvikkeista, joita kotoa sattui löytymään.


Niin että IHHAHHAA vaan!
Ilona

5 kommenttia:

 1. Ihana keppari! MInä olisin varmasti rakastanut keppariharrastusta, jos se olisi ollut lapsuudessani muotia. Kyllä meillä olikin joitain "tallileikkejä", mutta ei noin hienoilla hevosilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas en koskaan ole ollut heppa-tyttö, mutta heppojen ompelu on kyllä hauskaa puuhaa:)

   Poista
 2. Sama vika täälläkin bloggaamisen ja ajankäytön kanssa. Aivan ihana keppari! Minäkin olen jo useamman vuoden meinannut ommella lapsille kepparit, mutta niin vain on sekin homma jäänyt. Tämä sinun tekemäsi on tosi kivan näköinen!

  VastaaPoista
 3. Ihana heppa. Ihan vaan parannusvinkkinä jos satut tekemään toisen niinnntee sille pitempi kaula...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän hepan tein suoraan tuolla kaavalla. Jos vielä teen heppoja, niin myös kokoa täytyy pienentää, koska tästä tuli aika painava. Tytöt kun hyppelevät noita esteitä, niin kevyempi olisi parempi.

   Poista