perjantai 2. lokakuuta 2009

Huutava aikapula!!!

Heippa pitkästä aikaa! Nyt on iskenyt huutava pula ajasta.... Työt ovat oikein toden teolla alkaneet ja freelancerina nämä päivät tahtovatkin sitten venyä aamusta iltaan. Tällä hetkellä lähinnä tuntiopettajan roolissa tulee kiidettyä ympäri kaupunkia ja vähän naapurikunnissakin. Mies on ollut tähän asti syksyn ajan kotona, mutta hänkin aloittelee ensi viikolla työt, joten se tietää taas aikataulutusta. Onneksi vain lähinnä lokakuun osalta, marraskuussa minun työni taas vähenevät:) Toisinsanoen tällä hetkellä ei juurikaan ole jäänyt aikaa ompelulle. Sormet syhyävät kangaspinojen pariin, mutta kun se vuorokauden 24 tuntia rajoittaa.

Viime viikonloppuna sain kuitenkin ommeltua Fannille ensi kevääksi pirteän puseron. Malli löytyy 1/2008 Ottobresta. Hyvä malli, josta pidensin hihat täysmittaiseksi. Samalla kaavalla ajattelin myös kokeilla vastaavaa trikoosta. Kankaat löytyivät samaisesta Eurokankaan palalaarista, kuin aikaisemman postauksen ruskea-turkoosin sävyisen frillahameen kankaat. Tarkoituksena on vielä ommella tuosta pääntiekaitalekankaasta yhteensopivat housut. Värit eivät näissä kuvissa nyt ihan tule oikeuksiinsa, mutta ovat kyllä oikein herkut:)

Iinulta saapuivat jo viime viikolla nämä ihanat nauhat ja kaksiverroin harmittaa kun aikaa ompelulle ei vaan juuri nyt ole:( Aivan ihania kuvia ja värejä!!!

Nyt toivottelen oikein hyvää viikonloppua ja käyttää osan illasta (ja yöstä) kankaiden leikkelyyn. Huomenna kun olen tyhmyyttäni ilmoittautunut yhteen koulutustilaisuuteen ***hakkaa päätään seinään***... Olisi tuonkin päivän voinut mukavammin viettää.

Ilona

9 kommenttia:

  1. En kestä miten kauniita ja mukavantuntuisen näköisiä vaatteita osaat ommella - ihan pakahduttavan suloinen paita! Kangas, värit, pääntien ja hihansuiden yksityiskohdat salpaavat hengitykseni! Ihana, ihana, ihana! Aivan loistavat ovat myös nuo aiemman postausken pöksyt veikeine taskuineen.

    Minä kun tarvitsisin vielä sen yhden tytön näiden kahden pojan lisäksi, sillä maailma on täynnä suloisia pikkutyttösten tunikoita, liivimekkoja ja muita söpöisyyksiä...

    Mukavaa koulutuspäivää - sunnuntaina sinulla on vielä koko päivä aikaa ommella :)

    PS. Kivoja nauhoja olet tilannut.

    VastaaPoista
  2. Todella kaunis paita :) Olet tehnyt hyviä kangaslöytöjä Eurokankankaasta.
    Iinulla tuli kanssa vierailtua ja ei ollut onnella rajaa kun huomasin maatuskanauhan :)

    VastaaPoista
  3. Ihana pusero! Just katsoin myös tuota kaavaa, kun ompelin vaatteita samasta lehdestä. Sopiva kangaskin siihen löytyisi... kovasti houkuttaisi, varsinkin kun näin sinun versiosi:)

    VastaaPoista
  4. Todella söpö paita! Ja ihanat värit.Samoin nauhat oli tosi kivoja.Itse tilasin jokin aika sitten Peikonpoikasesta,mutta täytyy kyllä varmaan tuola Iinun putiikissakin piipahtaa:) Se on kumma kun tuo 24h ei tunnu riittävän mihkään ku nukkuakin täytyisi.Vaikka itse olen lasten kanssa kotona(2v ja toinen3kk) tuntuu silti päivät menevän niin nopsaa ettei saa mitään ompelua paljonkaan valmiiksi.Jos alottaa tekemään jotain niin ei mee kauaakaan kun jompi kumpi huutaa jo jotain apua :D

    VastaaPoista
  5. Onpas kaunis paita ja mitä ihanimpia nauhoja! :)

    VastaaPoista
  6. Paita on tosiaankin kaunis! Ja nuo nauhat myös. Itse juuri väkersin tuota sieninauhaa yhteen ompelukseen. Se on ihanan raikasta ja iloista. Noita nauhoja pitäisi kyllä olla iso varasto, jotta löytyisi aina sopiva.

    VastaaPoista
  7. Ihanat kankaat paidassa!!! Täällä kanssa hirmuisia vieroitusoireita kun ollaan oltu viikko reissussa ja sitten kaksi yövuoroa!!!! Toivottavasti tänään iltasella sais jotain aikaiseksi ompelupuolella...

    VastaaPoista
  8. Kiitoksia kaikille kommenteista! Nytkin on taas noita kankaita kertynyt lisää ja ideoita pukkaa, mutta aikaa ei:( No, pitänee nyt vaan tyytyä siihen, että tämä lokakuu menee enemmän töiden parissa ja marraskuussa sitten taas helpottaa:)

    VastaaPoista
  9. Täälläkin podetaan aikapulaa, vaikka työkiireitä ei olekaan. Mutta ihanaa, että kiireen keskellä ehdit varautua jo ensi kevättä varten.

    Herttaisia nauhoja, kiitos vinkistä!

    VastaaPoista