keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Pikaisesti punaista

Meillä vaan sairastetaan, ollaan sairastettu koko kevät... Aikaa ei siis juuri mihinkään ylimääräiseen ole riittänyt. Mutta eipä siitä enempää. En juurikaan ole ehtinyt laittaa tänne kirppislöytöjäni, mutta nämä oli ihan pakko pikaisesti vilauttaa:) Ihanat punaiset tyttöjen nahkakengät. Pohjassa lukee "POPPI kengät sanoo KKK" ja sisäpuolella teksti "Made in Czechoslovakia". Jokin niissä sykähdytti. Ensimmäisellä kerralla jätin hyllyyn, mutta seuraavalla kirppisreissulla nappasin mukaan, sen verran jäivät mieleen pyörimään. Luulen, että mulla on varmaan lapsena itsellä joskus samantapaiset kaapista löytyneet. Koko on 25 ja olisivat Fannillekin juuri sopivat, mutta hänpä totesi että ovat poikien kengät... Toisaalta en kyllä lapsilla edes käytettyjä kenkiä muutenkaan pidä. Koristeeksi siis päätyvät!


Ompelemaan en siis lasten sairastelun vuoksi ole ehtinyt, mutta tämä omppupaita valmistui pikaisesti pari viikkoa sitten. Jostain syystä olen nyt kovasti innostunut kierrätysompelusta. Löysin kirpparilta Nanson aikuisten omppupyjaman puseron ja siitä syntyi siis Miolle tämä iloinen paita. Nuo sinapinkeltaiset resorit sopivat mielestäni mainiosti. Fanni oli kovasti pahoillaan kun hän ei saanut omppupaitaa... Siksipä oli iloinen ylläri, kun pikaisesti kävimme maanantaina kirpparilla ja satuimme löytämään toisen samanlaisen paidan! Se sattui olemaan yhden koon isompikin, joten siitä taitaa saada sellaisen tunikamallin:) Katsotaanhan, milloin se sitten valmistuu...


Ja tämän ihanan NorppaStiinalta saadun tunnustuksen myötä toivottelen teille kaikille lämpöisiä, aurinkoisia päiviä!

Ilona

4 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista! Hauska omppu-paita, onneksi löysit toisen samanlaisen, josta tehdä tunika!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kangasta ja mitä onnenpotku, että löysit vielä toisen!

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti sairastelu teillä helpottaa...meilllä on myös koko kevään aina joku ollut sairaana.
  Tuo omppukuvio on ihanaa. Meillä on ollut tytöllä pyjama ja kovin tykätty se on ollutkin.
  Mukavaa loppu viikkoa!
  -kisu-

  VastaaPoista
 4. Voi mitkä kengät! Ihanan pirteä tuo omppupaita! Nuo resorit on tosi kivat ja sopii hauskasti paitaan. :) Olisko hyviä kirppis vinkkejä? En ole vielä päässyt tähän Turun kirppis maailmaan sisälle. ;)

  VastaaPoista