perjantai 4. kesäkuuta 2010

Hello Kitty
En ole mikään "hello kitty -spiderman-star wars..." -äiti. Jonkun verran olen noita hahmovaatteita lapsille ostanut, ihan vaan koska muillakin on ja lapset niitä ovat halunneet. Jotenkin vaan ärsyttää maksaa niistä "hello kitty" -lisää, kuten minä sitä kutsun... Eivätkä ole mielestäni edes erityisen viehättäviä.

Ostelin joskus keväällä noita silitysmerkkejä H&M:lta ja ne ovat lojuneet tuolla ompelupöydän laatikossa. Fanni oli sunnuntaina kovassa kuumeessa, eikä päässyt isoveljen kanssa pihalle. Niinpä hän sitten oli ajankulukseen penkonut laatikkoa ja löytänyt merkit:)


Neiti ilmoitti haluavansa punaisen Hello Kitty -mekon. Tuumasta toimeen ja ompelinpa sitten vielä samoilla langoilla vajaamittaiset leggaritkin. Kuvat ovat vähän onnettomia, kun ovat illansuussa otettuja.

Neidille kelpasivat ja äiti oli hintaan tyytyväinen:) Seuraavana päivänä ompelin vielä toisenkin, mutta se ehti jo pyykkiin...

Tunikan kaava: oma
Legginsien kaava: Suuri Käsityökerho 1/09
Punainen joustofrotee Eurokankaasta, resorit Myllymuksuilta
Hello Kitty -silitysmerkki H&M


Ja nämä ihanuudet tulivat eilen postin mukana Lasten Metsolasta. Arvatkaapa vaan syhyävätkö sormet...?

Hyvää viikonloppua!
Ilona

12 kommenttia:

 1. Söpö HelloKitty setti! Aivan ihanaa vihreänä tuo Hippiekukka kangas. En edes ole huomannut, että siellä on ollut tuollaistakin..

  VastaaPoista
 2. Ihanan asun olit ihanalle tyttöselle jälleen ommellut!

  Aurinkoisia kesäpäiviä!

  VastaaPoista
 3. Kiva Hello Kitty setti. Itsekin olen käyttänyt paljon noita H&M silitysmerkkejä. Keskimmäinen fanittaa autoja ja sellaisen voi laittaa vaikka hihaan ja tai takataskuun. Äidille ei tule autoähkyä ja kaveri tykkää.

  Erityisen ihana tuo vihreä kukkakangas!

  VastaaPoista
 4. Ihana setti! Ihanat värit setissä! Kivan näköisiä kangasostoksia olet tehnyt!
  Ja miten ihmeessä olet löytänyt Eurokankaasta joustofroteeta?

  VastaaPoista
 5. Ansku, vihreä hippiekukkakangas tuli mullekin sattumalta vastaan. Yleensä napsautan vain "Kangaskauppaa" ja selaan kaikki kankaat läpi. Nyt valitsin sieltä sivupalkista alavalikon "joustofroteet" ja sieltähän tuo sitten löytyi:) Ja varmaan sitä saa edelleen.

  NorppaStiina, joustikset ovat siellä ihan perällä palalaareissa, aika lähellä lasten trikoita:) Välillä löytyy aivan älyttömän hyvän laatuisia, kuten esim. tämä punainen!

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis asu ja ihana piristys varmasti tytölle :)

  VastaaPoista
 7. Kiva asu, tyttö varmasti tykkää :)

  VastaaPoista
 8. Ihana setti! Ja Eurokankaan joustofroteet tosiaan vaihtelee, välillä siellä ei ole muuta kuin jotain neon vihreää ja välillä taas kovin nättejä ja laadukkaan tuntuista.

  VastaaPoista
 9. Ihania kankaita olet tilannut, varsinkin tuo päivänkakkarakangas on viehättävä!

  VastaaPoista
 10. Nuo valkoiset keinulampaat tuossa oikeassa reunassa on aivan ihania. Teetkö niitä tilauksesta?

  T. MINTTIS

  VastaaPoista
 11. Minttis, en tiedä ehdinkö tehdä tilausjuttuja, mutta laita vaikka mulle meiliä:)

  VastaaPoista