maanantai 28. kesäkuuta 2010

Pikkulisäyksiä huutikseenTämä tilkkupeitto on odottanut viimeistelyä ikuisuuden... Näitä tilattiin kaksi, mutta tilaaja ei sitten koskaan lunastanutkaan peittoa, tai oikeastaan peittojaan, tilaukseen kuului nimittäin kaksi samanlaista. Toinen odottelee vielä viimeistelyä, mutta tämä lähti nyt huutikseen.

Viime yönä en saanut unta, joten virkkasin lopuista vaaleanpunaisista trikookuteista pikkumaton, joka myös lähti etsimään uutta omistajaa huuto.netiin. Kohteisiini pääsee tuosta sivupalkista.

Iso käyttövaatekasakin tuli eilen viimeisteltyä lapsille, laitan kuvia kun ehdin...

Kesäterkuin,
Ilona

9 kommenttia:

 1. Ihastuttava tilkkupeitto ja suloinen pikkumatto :)!

  VastaaPoista
 2. Kyllä on kauniit peite ja matto! Pitäisi varmaan kurkata huutikseen...

  VastaaPoista
 3. voih, tuo matto on niin söpöinen!! :)

  VastaaPoista
 4. Molemmat on aivan ihania! Hieman ärsyttävää, että ihmiset tilailee jotain, ja jättää lunastamatta! Kova työ vielä noissa tilkkutäkeissäkin, ihan kiukuttaa sun puolesta..

  VastaaPoista
 5. Ansku, tuo on niin totta... No kiukku on jo ehtinyt unohtua näiden osalta, sen verran pitkään ovat tuolla kaapissa ehtineet olla. Mutta se on varmaan myös yksi syy, että ovat jääneet viimeistelemättä.

  VastaaPoista
 6. kuinka isolla koukulla virkkaat? ja kuinka ohutta kude on? mietin että tuohan olisi hyvä tapa kuluttaa ns epäsovivat rikkinäiset tai kestolikaiset vaatteet..

  VastaaPoista
 7. Moi Unikuu! Virkkaan 9 koukulla. Kuteissa on ollut vähän eroja, toiset vähän ohuempia, toiset paksumpia. Olen ostanut ne Jätti-Rätti -nimisestä kangaskaupasta, löytyy Turusta ja Raumalta(?) Mutta tosiaan olisi ihan hyvä keino hyötykäyttää jämävaatteet. Ja värillisethän voi vaikka värjätä ensin jollain tummemmalla tekstiilivärillä saman sävyiseksi...

  VastaaPoista