tiistai 24. elokuuta 2010

Pallo-mekko tilauksesta

Viime viikolla lähti ensimmäinen ILONKA-tilausmekko uudelle omistajalleen. Tilaaja valitsi kangasvarastoistani tuon ruskeapallollisen Laura Ashleyn finecordin. Kaava on oma, sama kuin aiempien postausten mekoissa.

Muuten en juurikaan ole ehtinyt ompelemaan. Kotityöt ovat kasaantuneet ja pisteenä i:n päälle pesukone sanoi eilen sopimuksensa irti:( Joten tänään lähdetään sitten shoppailemaan uutta. Inhoan kodinkoneiden ostoa, koska tuntuu, että on ihan tuuripeliä, saako hyvän ja kestävän koneen. Hintakaan ei kerro kaikkea. Joten nyt otetaankin teiltä vastaan kokemuksia edestä täytettävistä pesukoneista!!!

Kiireen keskeltä,
Ilona

15 kommenttia:

 1. tosi kaunis mekko. meillä on sama ostosrumba edessä. olemme pähkäilleet kolmen koneen välillä. LG F1468QDP, Miele W1612FI ja AEG LN58459.
  LG on voitolla nyt. :D
  kannattaa kuitenkin käydä selaamassa hintavertailussa koneita ennen kauppaan menoa.

  VastaaPoista
 2. Ihana mekko, ja meille mieluisat värit ;)

  VastaaPoista
 3. Kiva mekko!

  Mulla oli ennen Candyn 7 kilon n.400euron kone enkä keksi siitä mitään huonoa sanottavaa.. (muuton takia piti sitten hommata päältä täytettävä)

  VastaaPoista
 4. Me ostettiin puolisen vuotta sitten uusi kone kun vanha syttyi palamaan. Olemme olleet tosi tyytyväsiiä uuteen koneeseen. Kone on kuulemma jotain uutta tekniikka jonka pitäisi olla käytössä kestävämpi. Meidän kone on siis LGF1403TD.

  Niin ja mekkokin on oikein kivan näköinen.

  VastaaPoista
 5. Meillä on 7kg LG, en kehu laatukoneeksi, vaikka onkin kestänyt jo 6-vuotta. Mielen ottaisin jos olis paljon rahaa ja 8 tai 9kg koneen ;).
  Tuo sun mekkomalli on kyllä ihana!

  VastaaPoista
 6. Kaunis on mekko ja uusi omistaja varmasti tyytyväinen!
  Meillä on Siemens Siwamat 2125 ja on hyvin pelittänyt jo 10 vuotta! Kop kop...

  VastaaPoista
 7. Osaapas olla suloinen mekko :)

  Meillä LG 8kg kone, tykkään! Mahtuu kivasti pyykkiä kerralla ja peittojen ja miehen raksavaatteiden (varsinkin ne talvikamppeet vie tilaa) pesu ei tuota ongelmia. Reilun vuoden vanha kone, joten kestävyydestä en osaa sanoa, tähän mennessä toiminut moitteetta. Helppo lapsilukko plussaa ja tykkään ku antaa merkkiäänen (saa kytkettyä pois) kun kone pessyt.

  VastaaPoista
 8. Oih miten ihana mekko! Meillä on Miele W1612FI, on ainakin tosi hiljainen ja muutenkin olen ollut tyytyväinen, tosin kokemusta on vain pari kuukautta joten kestävyydestä en tiedä.

  VastaaPoista
 9. Ihana mekko ja niin herkulliset värit! Tuo pinkin ja ruskean yhdistelmä toimii tosi kivasti!

  VastaaPoista
 10. Kaunis on mekko :)
  Pesukoneasiassa en osaa auttaa, mutta muuten mulla on blogissani sulle jotain...

  VastaaPoista
 11. Vastavierailulla :)
  Ihana mekko, mulla on ilmeisesti tuota samaa kangasta tuolla hyllyssä (sekä vasta-väristä), ehkä ne vielä jossain vaiheessa päätyy kans mekoiksi :)

  VastaaPoista
 12. Tosi söpö mekko ja nuo taskut tuovat kivaa ilmettä!

  VastaaPoista
 13. Mekko pääsee synttärisankarin päälle viikonloppuna :) Kiitos Ilona!

  Meille ostettiin juuri Bosch keväällä, kun pesukone sanoi sopimuksen irti. Aivan ihanan hiljainen ja paljon ohjelmavaihtoehtoja.

  VastaaPoista