torstai 16. syyskuuta 2010

Parveke syyskuntoon


Siivosin jo muutama viikko sitten parvekkeemme. Tarkoitus oli laittaa jotain syksyisen sävyistä, kuten oranssia ja keltaista, mutta päädyinkin sitten valkoiseen ja vihreään. Kävin ostamassa krysanteemeja, tädykkeitä, callunoita, hopealankoja sekä syysastereita.


Parveke onkin nyt sitten asuntomme ainoa siisti nurkkaus. Mistäs saisi voimia ja aikaa ylettää siivous myös sisätiloihin...?
Ilona

5 kommenttia:

 1. Todella kaunista! Voimia arkeesi!

  Mukavaa viikonloppua perheellenne!

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka kodikasta! Meidän parvekkeella on maton lisäksi vain muovipöytä ja -tuoli, joita en saa heittää pois, kun ne ovat miehelle r a k k a i t a. Just joo.

  VastaaPoista
 3. Ihana parveke!! Kyllä tuolla passaa istuskella.. Itsekin aina mietiskelen, että parveketta olis kiva sisustaa (meillä kun ei tietty sellaista omakotitalossa ole). Sen kun saisi pidettyä siistinä helposti ja siitä saa intensiivisen helposti. Kyllähän verantaakin on kiva laittaa nätikiksi, mutta siivota saa jatkuvasti. Siinä kun lampsitaan ulkokengillä ees sun taas koko ajan :)

  VastaaPoista
 4. Kaunista! Meillä parveke on se hyvätty alue. Edellisten asukkaiden jättämä hylly ja muovikalusteet vain masentavat entisestään jos sinne eksyy. Nämä sun kuvat tosin saivat vähän intoa munhunkin tehdä asialle jotain... :)

  VastaaPoista