keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Kuka muistaa Sarah Kayn?

Törmäsin huutiksessa Sarah Kay -kierrätyskankaaseen ja tuli niin nostalgiset fiilarit, että pakkohan tuo oli saada. Ompelin siitä Fannille tunikan/mekon kevääksi ja kesäksi. Kangasta oli paljon, joten ompelin pari mekkoa myös tuonne ILONKAn puolelle ja kesähattuunkin jäi vielä matskua.

Mekko sopii kivasti kuluneiden farkkujen kaveriksi. Näissä Sarah Kay -kankaissa kun on alunperinkin kivat murretut sävyt. H&M:n alekorista löytyneen 1€:n lätsän Fanni halusi välttämättä myös kuvaan ja sekin kyllä sopii asuun ihan hauskasti!

Huutikseen tuli laitettua vähän ystävänpäiväompeluksia. Niitä voi kurkata tuolta sivupalkin linkistä.

Helmikuun puoleenväliin asti tulee varmaan postailtua vähän harvakseen, kun työkiireet vievät kaiken ylimääräisen ajan, mutta sitten taas kevättä kohti vähän useammin:)

Ilona

9 kommenttia:

 1. Tuttua kangasta, meillä on mummulassa tuosta kankaasta lakanoita. =) Minä täällä arvon kumpi on tärkeämpää: saada alekankaita metsolasta vai pitäytyä kankaanostolakossa...

  VastaaPoista
 2. Hei ihan sama juttu! Sormet kyllä syhyää, mutta toisaalta noita kankaita on ennestäänkin niin valtavat kasat...

  VastaaPoista
 3. Kiva mekko :) Mulla oli kanssa jotain Sarah Kay -koulutarvikkeita, tykkäsin niistä kovasti. Eipä ole Sarah Kay kokenut ihan samanlaista uutta tulemista kuin Hello Kitty, vaikka tosi kivoja nämäkin on.

  VastaaPoista
 4. Mulla oli 80-luvulla yöpaita tuosta kankaasta vihreänä. Olen tehnyt samaisesta kankaasta mitä sinulla on kans mekon pienelle tytölle. Kyllä tämä kangas viehättää kun tulee niin oma lapsuus mieleen :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa kangasta, mäkin haluun :-).
  Hei, mä tässä sitä Metsolaa kanssa virvon ja niin tekis mieli tilata alesta!

  VastaaPoista
 6. Ihana tunnelma tuossa ylemmässä kuvassa. <3

  VastaaPoista
 7. Voi! Mä muistan! Miten nostalginen fiilis tulikaan! ;) Kivan näköinen tuo tunika. Ihana tunnelma tosiaan. Ja kaunis kuva.

  VastaaPoista
 8. Oi, en ole nähnyt mitään Sarah Kay -aiheista sitten lapsuusaikojen. Mulla oli sellainen ihana Sarah Kay -värityskirja, joka ei ollut mikään perus värityskirja, vaan sellainen hieno, yläreunasta sidottu, ja siinä oli ylhäällä ripustuslenkkikin, josta sen sai vaikka seinälle. Piirtelin itsekin niitä Sarah Kay -tyylisiä tyttöjä isoine lakkeineen :)
  Ihana tunika!
  Ekaa kertaa blogissasi vierailulla.

  VastaaPoista
 9. Voi, tuo on niin kaunista kangasta. Meidän tytöillä on verhot tuosta, minun vanhat.

  VastaaPoista