lauantai 19. maaliskuuta 2011

Siivoilu jatkuu loputtomiin...

..kun yrittää siivota kaikkia nurkkia samanaikaisesti. Sain vähän ompelunurkkaanikin siivoiltua, tosin se ei edelleenkään vielä kestä päivänvaloa valokuvattavaksi asti:)

Vanhan ompelupöytäni sain kuitenkin tyhjennettyä ja se lähti huutikseen. Minulla kun on käytössä ompelukoneen lisäksi saumuri ja peitetikkikone ja tuolle pöydälle niistä mahtui vain kaksi. Ompelukone on tähän asti ollut lipaston päällä, jonka ääressä onkin ollut huippuergonominen ompeluasento...


Tilalle tuli tämä IKEA:n Micke:
Ei mikään erityisen kaunis, mutta sitäkin käytännöllisempi ( ja halpa...). Kaikki kolme konetta mahtuvat pöydälle sulassa sovussa ja laatikoissa on runsaasti tilaa kaikille ompelutarvikkeille.

Laatikoita olenkin sitten tässä järjestellyt:)
Samalla kun siivoilin ompelunurkkaa löysin pari valmiiksi leikeltyä tilkkupeittoa, jotka ovat jääneet kesken. Yhden surautin eilen valmiiksi ja se lähti myös tyynynpäällisen kera huuto.netiin. Sivupalkissa on linkki kohteisiin.

Mies on nyt lähdössä kaverin luokse, joten siivoilut taitavat jäädä illalta aika minimiin, on tämä vaan niin hidasta hommaa. Eikä tuota räntääkään jaksasi lähteä lasten kanssa kyntämään... Blääh, voin kun kevät tulisi!

Kirppipaikkaa jo kuudetta viikkoa jonotellen...
Ilona

13 kommenttia:

 1. Ihan samoissa Blääh-fiiliksissä ton rännän suhteen :) Odotan jo niin kovin kevättä :) Leppoisaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva pöytä ja suloinen peitto! Meillä se paistoi aurinko! Ihanaaaa, näkyy miten sisällä pöly lentelee;)

  VastaaPoista
 3. Mihin sä olet jonottanut noin pitkään kirpparipaikkaa?!?! Ihana tuo peitto. Tuo uusi pöytä olis ihan mun/meidän näköinen. Täytyy pistääkin korvan taakse, jos joskus saisi sen ompelutilan.

  VastaaPoista
 4. NorppaStiina, no Manhattanille... Kun varasin paikan helmikuun alussa, ilmoitettiin sivuilla jonotusajaksi 3 viikkoa... No viikon sisällä pitäis vapautua...

  VastaaPoista
 5. Itselläkin on uusi ompelupöytä mietinnässä uuteen kotiin. Tuo Micke on ollut yksi vaihtoehto, sillä Ikean kalusteilla mennään! ;) Minkälainen tuoli sinulla on siinä kaverina? Onko työskentelykorkeus hyvä?

  VastaaPoista
 6. Tingelstiina, korkeus on hyvä. Tuolina on vanha puutuoli... Voisi ergonomisesti olla parempikin:)

  VastaaPoista
 7. :) Kiitos vastauksestasi Ilona! Saas nähdä minkälaiseen pöytään päädyn - vielä kun pitäisi ainakin muutama kuukausi malttaa odottaa.

  VastaaPoista
 8. Hei vaan, Makamarr-blogin kautta tupsahdin pöydän kuvan perässä; juuri tuollainen kun on ollut haussa pieneksi tietokonepöydäksi :) Huutelisin huutiksesta, mutta asumme pk-seudulla ja en pääsisi Turusta asti noutamaan oikein millään... tohditko kertoa, mistä nettikaupasta pöytä on ostettu?

  VastaaPoista
 9. No onpas Manhattanille jonoa, en oo käyny kuukausiin siellä! Hyvältä näyttää uusi pöytä, etenkin nuo laatikot, tulis tännekin tarpeeseen!

  VastaaPoista
 10. Onpas kiva pöytä ja ihana tuo peitto! Kaunista sunnuntaita!

  VastaaPoista
 11. -J-, kertoisin, jos muistaisin. Siivoilin juuri sähköpostinikin ja siellä olisi ollut sähköinen kuittikin tallessa, josta myyjän tiedot olisivat näkyneet.. Harmittelinkin, että ehdin sen poistaa:( En yhtään muista tunnustakaan.

  VastaaPoista
 12. Oijoi, tuo Ikean pöytä on varmaan aivan loistava työpöytä! Kaikki koneet esteettä vierekkäin ja pikkutarvikkeet kädenulottuvilla. Sun vanha työpöytä on kyllä kaunis, jos meillä olisi isompi eteinen, haluaisin sinne ehdottomasti tuon näköisen sivupöydän.

  VastaaPoista
 13. Ihanan pöydän oot kyll hommannu! Ihanahan vanhakin pöytä on! kaikenlaista oot ommellu ja pitkästä aikaa tuliin kattoon niin oot saanukkin paljon aikaan!

  VastaaPoista