lauantai 9. huhtikuuta 2011

Ompelurintamalta ei mitään uutta ja Hemnes-kaappi -kysymys...

Kylläpäs blogi on jäänyt hunningolle kevätsiivousta tehdessä. Viikko sitten sain viimeinkin lähes 7 viikon odottelun jälkeen kirppispaikan ja tavaroiden hinnoittelu onkin vienyt viimeiset ajan rippeet lasten sairastelun lisäksi...

Tavarat ovat kotona vaihtaneet vähän paikkoja. Makuuhuoneen vaatekaappi siirtyi lastenhuoneen lelukaapiksi ja makkariin olisi tarkoitus hankkia tilalle IKEAn Hemnes-kaappi. Ajattelin kuitenkin ensin kysäistä, josko joku on mahdollisesti myymässä Turun lähistöllä kyseistä kaappia, täältä voisi löytyä uusi osoite:) Eli sähköpostiin saa tarjota:) Ja toki saa myös laittaa kommentteja ja mielipiteitä kyseisestä kaapista! Onko toimiva jne...

Eli joko tämä uudempi:
tai sitten vanhempi malli:
Terkuin,
Ilona:)

8 kommenttia:

 1. Ei sen kummemmin oo kokemusta tuosta kaapista, mut siskolla on tuo uudempi ja paljon näytti mahtuvan vaatetta.:)

  VastaaPoista
 2. Me ollaan ostettu noita uudempia kaappeja kaikenkaikkiaan kolme ja jos joskus kaappeja tarvitaan lisää, niin sitten päädytään varmaankin taasen tuohon malliin. On mielestäni todella hyvä, jykevä, iso, kivan näköinen ja vetää ihan mielettömästi vaatetta sisälleen. Suosittelen lämpimästi =)

  VastaaPoista
 3. Meillä on 2 noita kaappeja uudempia.Voin todella suositella.Toinen kaapeista pojilla.Molempien poikien vaatteet mahtuu hyvin ja laatikoissa palapelit ja paprut.Ikean puiset lasten henkarit on söpöjä kaapissa kun laittaa paidat niihin.Todellinen tila ihme.

  VastaaPoista
 4. Äidilläni on toi uudempi kaappi. Sisälle mahtuu melkoinen määrä vaatteita. Kaappi on kivan näköinen ja jykevä. Suosittelen!
  Mukavaa Viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Meillä on neidillä nukketalokaappina=kovassa käytössä ja toimii. Ihanan tilava ja tosiaan Lundby nukketalo alakertoineen ja pihoineen mahtuu kaappiin. Jää eteen ja reunoille tilaakin. Laatikot tilavat!

  VastaaPoista
 6. Juuri tuon tilavuuden takia ollaankin kaappia harkittu. Kiva kuulla positiivisista kokemuksista:)

  VastaaPoista
 7. Minulla on täälä vaasassa myynnissä ikean vanhempi kaappi malli.Onhan ihan uutta vastaava. Olet varmaan jo kaapin löytänyt, mut`kunhan nyt tuli mainittua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kysymästä! Kaappi on jo löytynyt:) Ja Vaasa olisi ehkä ollut vähän turhan kaukana täältä Turusta.

   Poista