maanantai 27. kesäkuuta 2011

Keskeneräisiä valmiiksi...

Tuntuu, että monella muullakin on samainen projekti menossa, Minulle on kertynyt kaksi korillista keskeneräisiä ompeluksia, jotka nyt päätin vaikka kiukulla saada valmiiksi. Tässä ensimmäiset valmistuneet:

Tämä ei siis ole itse ommeltu, vaan alennusmyynnistä 2 eurolla viime kesänä ostettu body. Meillä ei ole 92cm:n kokoisille lyhythihaisille bodeille käyttöä, joten naps!, alaosa pois ja taite. Nyt on Mitjalla sitten t-paita. On varmaan ajateltu tytöille tuo väri, mutta minusta sopii pienelle pojallekin.

Norjan Stoff og stil -tilauksen siilitrikoo taipuin Fannille tunikaksi ja...

lopusta riitti Mitjalle t-paitaan. Nämäkin aloitettu jo talvella. Kaavoista ei enää muistikuvaa, oletan, että molemmat omilla kaavoilla tehtyjä.

Kangas: Eurokankaan palatrikoo
Resori: Myllymuksut
Kaava: Ottobre Night Owl
Silityskuva: H&M

Tästä taas piti tulla pitkähihainen pyjama. Olen leikannut tämän yli vuosi sitten eli oli jo Fannille liian lyhyt hihoista ja lahkeista. Lisäksi huomasin vasta, kun olin ommellut housut kasaan, että toisen lahkeen takaosassa oli iso kangasvirhe (jotain tekstiä oranssilla tussilla..). Niinpä sakset käyttöön ja naps lahkeet sekä hihat, tuloksena kesäyöppäri. Ja eteen se tärkein, hello Kitty -silityskuva H&M:lta.

Meillä on aiemmin vain nukuttu t-paidalla kesäisin, joten tämä oli mieluinen ylläri Fannille.

Kankaat: Eurokankaan palatrikoot
Housujen resori: Myllymuksut
Kaava: Ottobre Night Owl
Silityskuva: H&M

Ja Mio halusi tietysti myös kesäpyjaman. Tämä ei siis ollut keskeneräisissä. Mio sai valita mieleisensä silityskuvan ja minä sitten valitsin sen mukaan kankaat.

Nämä silityskuvat ovat kyllä helppo tapa piristää vaatetta, vaikken itse niiden suuri fani olekaan. Lähinnä yövaatteisiin olen näitä käyttänyt.

Toinen tyytyväinen käyttäjä:)

Ja sitten tuli vielä ommeltua tuonne ILONKAn puolella tällainen joustofroteinen pallomekko koossa 92cm:
Näitä saattaa tulla lisää eri kokoisina, kun vaan saan aikaiseksi.

Hyvää alkavaa viikkoa!
Ilona

6 kommenttia:

 1. oo.. ihanaa tuo joustofroteekangas.. ei sitä sattunut jäämään yhtään ylimääräistä? ;) tänne kelpaisi. vaikka sitten vaihtarina johonkin toiseen kankaaseen..

  VastaaPoista
 2. Mistä tuo Yoda-silityskuva on? Kävin viime viikolla tsekkaamassa H&M ja meidän myymälässä ei ollut yhden yhtä Star Warsia jäljellä :(

  VastaaPoista
 3. Olipas suloiset mallit taas! Ihanat ompelukset! Meillä silityskuvia käytetään lähinnä vaatteiden paikkaamiseen. Viimeksi tuli laitettu tytön lähes tuliteriin välikausihousuihin, kun poika puki vahingossa pienemmät housut jalkaansa eli tytön, lähtiessään puukolla vuolemaan ja onnistui keihään lisäksi vuolemaan housuihin palkeen kielen. Tyttö ei tosin ollut pahoillaan, kun huomasi sinisten housujen kaunistuneen silityskuvalla :-)

  Aurinkoista viikkoa!

  Sinullekaan en näköjään pysty kommentoimaan kuin anonyyminä eli Vekarus täällä

  VastaaPoista
 4. Unikuu, kyllä mulla sitä jonkun verran on, mutta on menossa tilauksiin...

  Rva Kepponen, kuva on ostettu joskus vuosi sitten.

  Vekarus, tuokin on tosi hyvä tapa hyödyntää kuvia!

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo siili kangas ja meillä pomppivat nappulat täällä kun näkivät tuon jodan kuvan ;D

  VastaaPoista
 6. Ihanat pyjamat! Ja nyt on taas luvattu lämmitä, eli käyttöä varmasti löytyy! Ihana tuo pallomekko!!! ♥

  VastaaPoista