lauantai 19. marraskuuta 2011

Angry Birds meilläkin

Tuntuu, että meidän pian kuusi vuotta täyttävälle pojalle ei enää kelpaa mikään vaate. Kaiken pitäisi olla Star Warsia...ääh....

Angry Birdsit ovat tunkeneet pojan tajuntaan noista lelukatalogeista, joita joulun alla pukkaa postilaatikosta. Itse peliä meiltä ei löydy, eikä todennäköisesti tule vastaisuudessakaan löytymään, mutta ehdotin pojalle puseroa.

Kaava: Ottobre 4/11 More Gray muokattuna
Harmaa joustofrotee: Eurokangas palalaari
Resori: Eurokangas
Applikoinnin velourit omista tilkkuvarastoista
Tällainen siitä tuli.

Applikointi piti alkuperäistä kunnioittaen tikata mustalla ja vähän itseäni tökkii, kun ompelukone ei tee niin tasaista siksakia kuin haluaisin (on jo pitkään ollut huollon tarpeessa, mutta rahalle tuntuu aina olevan jotain tähdellisempää käyttöä..).

Tein jo seuraavaa kokoa, että menee vähän pidempään. Poika vaikutti tyytyväiseltä, halusi ihan itse ottaa sovituskuvan:)

Viime viikonloppuna tuli ommeltua housupulaan helpotusta:

Mitjalle,

Fannille

ja Miolle.

Yhdet sammaleenvihreät velourleggarit 104cm menivät ILONKAn puolelle myyntiin. Olivat jääneet puolivalmiina keskeneräisten ompelusten koriin keväällä ja nyt olivat Fannille jo liian lyhyet.

300 lukijan rajapyykki näyttää nippanappa ylittyneen, joten arvontaakin laitan taas tulemaan, kunhan kiireiltäni ehdin.

Nyt menen syömään miehen laittamia tortilloja ja nauttimaan viikonlopusta!
Ilona

11 kommenttia:

 1. Mies tilasi ekan kuvan nähtyään itselleen angry birds -paidan. Sehän onkin sopiva joululahjaompelus :) Nyt vaan suunnitteluhommiin.

  VastaaPoista
 2. Hieno paita ja siistiä jälkeä! Eihän kotikoneilla tehtaan brodeerauksien kanssa samalle viivalle pääse, mutta onko tarviskaan. Voihan se olla, ettei brodeeratut jutut edes kaikkiin iske ;) Saa olla vähän kotikutoisempi, kunhan on siisti.

  VastaaPoista
 3. hieno! meillä myös 5v vastaanotti tänään vieraita darth vaderina :D ja mcmissile on paitaan työnalla. angry birdisejä ei ole onneksi vielä halunnut. ninjagoja ja merirosvoja sen edestäkin..

  VastaaPoista
 4. Hienoa! Hyvin onnistunut aplikaatio. Minä tein viikko sitten angry birds-pipon ja vihdoin sain kuvattuakin, käypä kurkkaamassa:)

  VastaaPoista
 5. Tosi hieno toi paita! :)
  Olenkin miettinyt tuota, että missä kohtaa tulee omillakin tytöillä vastaan se raja, että ei enää äitin tekemät vaatteet kelpaa... Toivottavasti ei vielä aikoihin! :)

  VastaaPoista
 6. Tosi hieno paita! Minustakin tuntui vuosi sitten, ettei pojalle (silloin 6v) kelvannut oikein mikään äidin tekemä, mutta se oli onneksi ohimenevä ilmiö ja nyt toiveita taas satelee. :) Äiti vain ei millään ehdi kaikkea toteuttaa.

  VastaaPoista
 7. Siistiltä tuo applikaatio näyttää! Mun kyllä tarttis ompelukone viedä kans huoltoon, tikki on välillä vähän epämääräinen ja parempihan se olis viedä huoltoon ennen kuin jotain hajoo kokonaan...

  VastaaPoista
 8. Onpas hauska paita! Kiva idea pojan paitaan. Värit sopivat hyvin yhteen.

  Mukavaa alkavaa viikkoa! :)

  Liisa

  VastaaPoista
 9. Tosi hyvin onnistunut applikointi!!! :) Mäkään en tykkää tummalla tikkailusta, viimeistään pesuissa sitten saattaa alkaa kurkkiin kankaat sieltä välistä, mutta joissain töissä (kuten tässä) on vaan ihan pakko... :P

  VastaaPoista
 10. Anne, eihän se kotikoneen jälki tosiaan tehdasjälkeä tee:) Tämä minun kone vaan tekee siksakissa välillä hyppytikkiä, mikä ärsyttää...

  Unikuu, kuulostaa kovin tutulta:)

  Mini S, meilläkin tytölle kelpaavat kaikki, pojille ehkä nuo toimintasankarit yms. ovat tärkeämpiä.

  Manda, kiva kuulla!

  Milla, mä myös vältän kankaan väristä poikkeavaa tikkauksen väriä juuri tuon takia...

  VastaaPoista