keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Ankkamekko

Meillä sairastelu jatkuu. Jaksoin kuitenkin eilen illalla ommella yhden tilausjutun pois alta. Tämä ankkamekko menee pienelle uudelle sukulaistytölle.


Toiveena oli 68cm koko, muuten sain vapaat kädet. Kankaaksi valikoitui Eurokankaasta ostettu vadelmanpunainen joustofrotee. Siihen pääsi tepastelemaan sama ankka kuin Mitjan paidassa, vähän isommassa koossa tosin. Kaava on oma ja menee aluksi mekkona ja syksyllä sitten pitkähihaisen päällä tunikana.

Terkuin,
Ilona

13 kommenttia:

 1. Tosi söpö :) Ja pinkki-keltainen on aina herkullinen yhdistelmä!

  VastaaPoista
 2. Suloisen ihana ja tuo ankka on niin ihana! Pakko varmaan tehdä joustismekkoja samaan tyyliin kesäksi neidillekin :) Valloittava!

  VastaaPoista
 3. Suloinen:) Ja aivan mahtava väripari!

  VastaaPoista
 4. Ihana ankka ja ihana väriyhdistelmä!

  VastaaPoista
 5. Ensimmäisenä oli minunkin ajatus että värit sopii tosi kivasti yhteen! Pienillä tytöillä pitääkin olla iloisia värejä, miellyttäviä materiaaleja ja suloisia kuvia, tässä toimii kaikki :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis niin kuten aina, tunnustus Sinulle blogissani;)

  VastaaPoista
 7. Kertakaikkiaan suloisia ompeluksia Sinulla! Eksyin blogiisi jostain. Itsekin olen pitkähkön tauon jälkeen viritellyt ompeluharrastusta. Aiemmin olen ollut ahkera ompelija, mutta viime vuosina ompelu on jäänyt lähinnä sisustustekstiileihin. Nyt mammalomalla olen ihanien joustofroteiden ja trikoiden innoittamana huristellut saumurilla lastenvaatteita urakalla, kuopukselle ja isommille :) Peitetikkikoneen hankinta kiinnostaisi! Millainen peitetikkikone Sinulla on? Käytätkö siinä tavallisen kokoisia ompelulankarullia vai saumurin lankoja? Mietin vaan, että nytkin kaksoisneulaa käyttäessäni sävyjä ja rullia saa olla melko paljon, peiteikkikoneessa lankaa kuluisi vielä enemmän ja rullia saisi ostaa valtavasti... Ja saumurinlankakartioita ei ole saatavilla edes kovin laajassa väriskaalassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Tarja! Mulla on ihan tuollainen Janomen CoverPro 1000CPX perus-peitetikkikone. Käytän siinä ihan tavallisia ompelukonelankoja (sellaisia Eurokankaan halpislankoja).

   Poista
 8. Sinulle on tunnustus blogissani. :)

  VastaaPoista
 9. Voi ihanuus miten ihana ankka!! Tykkään tykkään tykkään!!

  VastaaPoista