maanantai 26. maaliskuuta 2012

Pyykkipussi

Meillä on viisi pyykkikoria.... Älkää pitäkö minua hulluna, mutta meillä on siis tosiaan korit eri värisille pyykeille; mustille, punaisille, vaaleille ja valkoisille, värillisille sekä hienopyykille. Ei tarvitse sitten tyhjentää koko koria löytääkseen esim. punaiset pyykit muiden joukosta. Tällä viiden korin systeemillä on helppo vaan valita täysinäisin kori ja tyhjentää se koneeseen, säästää aikaa:)

Hienopyykkikori on meillä ollut pesukoneen päällä. Se ei ole ollut mikään iso kori, koska hienopyykkiä tulee aika vähän, mutta se on kuitenkin ollut epäsiistin näköinen. Ompelin sen tilalle pyykkisäkin, jonka saa koukkuun roikkumaan.

Raitapuuvilla: Eurokangas


Painatus: Emo-väri, musta
Sapluuna: oma

Painatus näyttää vähän vimpulaiselta, kun kangas näkyy olevan rypyssä...

Ilona

9 kommenttia:

 1. Kiva idea! Voi minne ne 4 muuta pussia oikein mahtuvat!! :) Tai ehkä meillä on vain liian pieni khh! :)

  VastaaPoista
 2. Sun idea monesta pyykkikorista on aivan loistava! Pyykinpesu saattaisi tuntua jopa mukavalta tai ainakin siedettävältä jos pyykit olisikin valmiiksi lajiteltu väreittäin. On todella tympeää kaivella tietyn värisiä aina sieltä korin pohjalta :/ Pitääkin alkaa suunnittelemaan kuinka tuon oikein toteuttaisi. Meidän khh on sellainen tyhmän mallinen, ikäänkuin käytävä jonka molemmin puolin on kaappeja. Hmmm...! Ai niin, kiva tuo pussukka :)

  VastaaPoista
 3. Meillä on vähintäänkin samanverran pyykkikoreja, johon lajittelen pyykit väreittäin...toimiva systeemi, jos vaan olisi pyykkipaikka hieman toimivammassa paikassa.

  VastaaPoista
 4. Meillä on suunnitelmissa kylpyhuoneen remontti ja likapyykkejä varten on tulossa liukuoven taakse elfan korit. Mustille, valkoisille, pyyhkeille/lakanoille, sukille ja värillisille (2 eri koria) omansa ainakin tämän hetken suunnitelmissa.

  VastaaPoista
 5. Ei ollenkaan hullua, meillä on kolmea eri väriä ja jos tilaa olisi enemmän toteuttaisin varmasti nuo viisi eri lajittelupaikkaa:) Kiva pussukka!

  VastaaPoista
 6. Loistava idea. Sekä pyykkipussi että viisi pyykkikoria. Meilläkin olis jos olis aikaa ja joku muukin osais ne vaatteet sinne laittaa kuin minä. Mieheni tuntien saisin joka tapauksessa käydä kaikki viisi läpi, jos meillä olisi viisi koria kun niitä punaisia etsisin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, meilläkin lapset osaavat laittaa oikeisiin koreihin, mies ei...

   Poista
 7. Voi tälläisiä itsekkin tarvitsisi :) Sinulle olisi jotain blogissani :)

  VastaaPoista
 8. Kun suunnittelimme nykyistä kotiamme, minulla oli aivan ehdoton vaatimus sen suhteen, että pyykkikoreja pitää olla riittävästi (meillä 6 kpl, ja silti välillä tuntuu, että niitä on liian vähän...). Meillä ne ovat kaapeissa sellaiset ulosvedettävät ritiläkorit ja koska olen dymolla kirjoittanut jokaisen korin sisällön kaapin oveen sisäpuolelle, niin muutkin ovat oppineet (ainakin lähes) lajittelemaan pyykit oikeisiin koreihinsa. ;)

  VastaaPoista