perjantai 28. joulukuuta 2012

Star Wars -pusero

Tämän puseron kankaan ostin kesällä Marialta. Kiitokset! Oli todella mieluinen Miolle. Tällaisia kun löytäisi lisää. Kangasta oli sen verran vähän, että riitti lyhythihaiseen, jossa on sitten nuo valehihat alla, jotta menee talvellakin.

Kaava: Ottobre More Gray muokattuna
Star Wars -trikoo: Maria taisi sanoa löytyneen Eurokankaan paloista
turkoosi trikoo ja resorit: Eurokangas

Pusero oli yölläkin päällä:)

Ilona

5 kommenttia:

 1. Hauskan näköinen paita! Tosi sopivan kankaan olet löytänyt pitkiksi hihoiksi. Olisi voinut olla pitkähihaisena liian kirjavakin.

  VastaaPoista
 2. Ihana paita! Kiva oli myös se mustavalkoinen hirviöpaita. - Jotenkin vaikeutuu nämä vaatevalinnat lasten kasvamisen myötä. Kun olivat pieniä, laittoivat päälleen ihan mitä äiti tahtoi, sitten kouluiässä alkaa se valikoiminen. Nyt mulla 12v poika ei huoli oikein mitään, mutta ei viitsisi lähteä edes kauppaan itse valitsemaan. 11v siskonsa sanoi sille eilen, että mikset sä voi pukeutua tyylikkästi ;) Tyttö lähtee innoissaan kaupoille, mutta eilen oli kyllä jotenkin nuo Lindex,kapphall, H&M, Seppälä-valikoima ihan hirveä. Yksi musta neule taisi Seppälästä lähteä mukaan. JesperJuniorista löytyi kivoja vaatteita isommalle tytölle (146-152cm) joku Oliver-merkkinen.

  VastaaPoista
 3. Ihana paita isommalle pojalle. :) Harmi kun vastaavia kankaita on hankala löytää. Meillä 11v. pukeutuu jo siis kokonaan kaupan valikoimiin.

  VastaaPoista
 4. voi että mä tykkään niin paljon näistä isojen poikien paidoista mitä sä olet tehnyt.

  VastaaPoista
 5. mahtava pusero ja todella hiano kangaslöytö! taas kerran!

  VastaaPoista