lauantai 16. helmikuuta 2013

Synttärimekkonen

Lapset olivat tänään päiväkotikaverinsa synttäreillä ja lahjaksi lähti Alina-mekko. Fanni suostui malliksi ja innostui oikein poseeraamaan:) Lahjaan saaja on yhden vaatekoon Fannia pienempi, joten mekko on hänelle vähän pidempi. Tämä Alina on kyllä yksi lemppareistani Mekkotehdas-kirjassa.




Ja tässä vielä nuo kankaat lähempää:







Kaava: Mekkotehdas, Alina
Kukkapuuvilla: Jätti-Rätti
Lila ja turkoosi puuvilla: Eurokangas

Ensi viikko onkin sitten melkein pelkkää lomaa, muutamaa pientä työjuttua lukuunottamatta. Jippii!!!

Ilona

16 kommenttia:

  1. Onpa kaunis! Minulla kokeilematta tämä kaava, ei jotenkin uskalta kun tyttö ei varmasti tykkä ja näyttä aika isotöiselle...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä tyttö tykkäsi, kun on noita rimpsuja:) Onhan siinä toki paljon yksityiskohtia, joten jonkun verran aikaa ompeluun menee.

      Poista
  2. Ihana mekko! Tosi kauniit kankaat. :)

    VastaaPoista
  3. Pakko tulla kertomaan, että vihdoinkin ompelemasi tyynyt koristavat tytön sänkyä! Ne on ihanat, kun vain saisi koko huoneen valmiiksi!

    Mukavaa viikonvaihdetta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva:) Mulla ihan sama homma, pitäisi saada Fannin huoneen jutut viimisteltyä.

      Poista
  4. Onpa ihana mekko, tuli ihan kesä taas mieleen :) ja muutenkin pimpulat, pampulat, nakit ja pastat - ilo silmälle katsella näitä sinun tekeleitä!

    VastaaPoista
  5. Nätti mekko. Mulla nyt lainassa kyseinen kirja ja eilen illalla löysin netistä vaikka miten ihania mekkoja. Pikkasen vissiin kesän kaipuu, kun alkaa mekot pyöriä mielessä. :D

    VastaaPoista
  6. Mielettömän upea! Sä olet kyllä ihan uskomaton tekemään näitä lahjoja! Mä saan just ja just tehtyä omalle neitokaiselle vaatteita saatika sitten lahjaksi... Mulla on myös mekkokankaista pulaa. Mistäs niitä mahtais löytää? Ja just näitä ihania. :)

    VastaaPoista
  7. Suuri kiitos taas kerran Ilona! Mekko on aivan upea ja Minea tykkää siitä kovasti. En voi kun ihastella ja ihmetellä taidonnäytettäsi. :) -Marika-

    VastaaPoista
  8. Aivan ihana mekko! Jos sulla on vielä tuota kangasta ja aikaa ommella niin voisin tilata tollasen mekon kokoa 120 cm : )
    - Sari
    sar.pih@suomi24.fi

    VastaaPoista