maanantai 23. syyskuuta 2013

Oranssi kroko

Viime aikoina on tullut ommeltua ihan vaan perusvaatetta syksyyn. Mitjalle pieneksi käyneet vaatteet lähtivät kirpparille, joten kaapintäytettä piti saada tilalle nopeasti.


Vihdoinkin tuli käytettyä tämä aikoinaan Michas Stoffeckeltä Saksasta tilattu oranssi krokotiili-trikoo. Sävyltään täydellinen sahraminkeltainen resori on ostettu Linnan Kankaasta. Kaavana tässä oli Ottobren (1/13) On the Road. Olen jotenkin saanut täysin tarpeekseni raglan-hihoista, joten nyt taas välillä perushihoilla.

Kaapista löytyi myös juuri oikean sävyistä kangasta sekä joustiksena että velourina. Molemmat on ostettu Eurokankaan paloista.


Housuissa kaavana on Ottobren Saimi muokattuna. Kuva ei nyt imartele pöksyjä, kun kangas on ihan ryppyinen. Haluaisin tehdä housuihin enemmän yksityiskohtia tehosteväreillä, mutta päädyn kuitenkin aina näihin tylsiin yksivärisiin. Niitä on niin helppo yhdistellä eri yläosien kanssa.

Mukavaa viikon alkua!
Ilona

2 kommenttia:

  1. Mullakin on nuo kankaat vielä tuolla kaapissa! Ihania vaatteita ja ihania värejä!

    VastaaPoista
  2. Meilläkin on vain yksivärisiä housuja joskus jaksan tehdä taskut jostain kuviokankaasta, mutta kun pääsääntöisesti lapset itse valitsee vaatteensa niin kokonaisuudesta tulee hillitympi kun kaikki ei ole riemunkirjavaa!

    VastaaPoista