torstai 19. syyskuuta 2013

Synttäreitä kuin sieniä sateella

Vaikka omien lasten synttärit ajoittuvatkin vuoden alkupuoliskolle on syksy aina yhtä synttärihulinaa. Kaikki kummilapset ja monet lasten bestiksistä juhlivat syksyllä. Jos kaikille kaverisynttäreille veisi lahjaksi 15€:n arvoisen paketin, olisi tämä äiti vararikossa... Siispä pyrin tekemään itse silloin kun se on mahdollista.

Mio aloitti syksyllä koulun ja uusia luokkakavereita on paljon. Lauantaina on yhden tytön 7-vuotissynttärit. Yritin Miolta udella, millaisia vaatteita tyttö käyttää ja minkä kokoinen hän on. Vastaus: "Nooo... on suunilleen tämän kokoinen (näyttää omaa otsaansa) ja tällainen laiha, niinkuin minä. Sillä on vaaleat hiukset. Sillä on aina vaaleanpunaisia ja valkoisia vaatteita." Yritin ehdottaa ruskeaa pilvitrikootunikaa vaaleanpunaisilla resoreilla, mutta ruskea sai täyden tyrmäyksen. Siispä vaaleanpunaisella mentiin...


Kaava: Ottobre Flow 4/12 muokattuna reilulla kädellä
Vaaleanpunainen joustofrotee: Eurokangas
Applikoinnin velourit tilkkupussista

Omaan makuun tämä on turhan hailakka, mutta en uskaltanut poiketa pojan toiveista, kun en tyttöä tunne. Kuvaksi valikoitui syksyinen sieni ja pakettiin on tarkoitus laittaa vielä sienipinnit. Resori on tässä tunikassa sellaista paksumpaa ja sopi oikein kivasti joustiksen kaveriksi.

Terkuin,
Ilona

4 kommenttia: