maanantai 2. kesäkuuta 2014

Geisha-mekko ja kankaita.com

Sain tilaisuuden valita muutaman trikoon kankaita.com verkkokaupasta. Valinnanvaikeus oli suuri, sillä valikoimista löytyy vaikka mitä kivaa. Kovasti olisi mieli tehnyt myös eläinaiheisia digiprintti-trikoita, joita löytyi useampikin vaihtoehto. Päädyin nyt kuitenkin tähän geisha-trikooseen. Kankaassa oli niin raikkaat värit ja koska Fannin lempparikirja kertoo kokesheista, niin tämä oli nappivalinta.

Tähän kankaaseen sopi myös kuin nakutettu Ottobren Princess Castle -kaava (4/2013). Trikoossa olevilla geishoilla kun on vaatteissaan samanlainen pääntie:)


Tehostekankaana oli Metsolasta joskus tilattu musta-valkoinen raitatrikoo. Laitoin sitä taskuihin langansuuntaan ja vyötärökaitaleeseen päinvastoin. Taskun kaava on oma, koska ohjeessa olllut tasku oli mielestäni aivan liian pieni. Nyt taskuun mahtuu oikeasti jotain.


Kangas tuntuu hyvänlaatuiselta. Olen esipessyt sen, eikä se mennyt pesussa miksikään.


Fanni käyttää vaatekokoa 128cm, mutta on hoikka. Tein mekon koossa 122cm ja väljyyttä on sen verran, että menee vielä ensi kesänäkin.

Terkuin,
Ilona

5 kommenttia:

 1. Nätti mekko! Kangas on kiva ja raikas. Minun silmääni on alkanut taas kaiken pinkin jälkeen miellyttää erityisesti vaaleansininen :)

  VastaaPoista
 2. Sinulla on kyllä ihanasti "silmää" nähdä mistä tulee hyvännäköisiä yksityiskohtia vaatteisiin.

  Vakkari

  VastaaPoista
 3. Kaunis mekko ja hauska tuo kangas. Ihanan raikas tosiaan tuo sininen pohja.

  VastaaPoista