perjantai 11. heinäkuuta 2014

Olen minä jotain saanut aikaiseksikin:)

Vaikka blogissa onkin vallinnut hiljaisuus, en ole ollut toimettomana. Ompeluiden sijaan olen maalaillut autotallissa erinäisiä projekteja. Poikien huoneen kalustus tulee vaihtumaan kerrossängyn ja koulupöydän myötä, mutta siitä sitten myöhemmin.


Kesän alussa tuli myytyä tytön Minnen-rautasänky. Syy löytyy tästä. Mieheni on töissä Turun kaupunginteatterissa ja remontin sekä väistötiloihin siirtymisen myötä suuri osa lavasteita ja tarpeistoa myytiin. Sieltä sitten tarttui mukaan tämä ihana, vanha puusohva. Eihän sitä VOINUT sinne jättää!!!! Remontista oli jäänyt yli valkoista maalia, joten tuli sekin hyötykäytettyä.


Alkuperäinen väri oli tummahko ruskea. En taaskaan täpinöissäni muistanut ottaa ennen-kuvaa.... Tytönkin huoneessa pitää vielä tehdä vähän muutoksia ennen koulun alkua, tauluja ja hyllyjä yms...

Jaaha, nyt sitten taas maalaushommiin:)

Ilona

5 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän kaunis! Upea löytö! Ja ihanat nuo tyynyt. Olet kyllä taitava ja sulla on silmää kauniille esineille ja asioille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää on ihana! Kyllä siinä Ikean sänky sai kyytiä, vaikka nätti sekin oli.

   Poista
 2. Aivan ihanan sohvan olet löytänyt!!! Mieletön! Ihmekkös sai vanha sänky lähteä tieltä ;) Aurinkoisia päiviä sinulle :)

  VastaaPoista