perjantai 4. syyskuuta 2015

Pipoja kaupan!

Kesällä oli tosiaan kangasvarastojen tuhoamisprojekti menossa ja sivutuotteena syntyi kasa pipoja. Kankaat olivat epämääräisen muotoisia kaistaleita, joista ei juuri muuta olisi saanutkaan aikaiseksi. Osa pipoista tuli meidän lasten käyttöön ja muutama lahjoitettiin kavereille, mutta vielä on monta jäljellä. Yritän viikonlopun aikana listailla niitä huutikseen, mutta sitä ennen voi tästä bloginkin kautta niitä varata, jos sattuu joku ei-ompelija tänne eksymään:) Kommenttikenttään voi laittaa varauksen ja sitten olla s-postitse yhteydessä. EDIT 6.9. Pipot löytyvät nyt huutiksesta täältä.

Kaikissa pipoissa on trikoovuori. Kokonumero on lapsen päänympärysmitta.

Koot 46-48cm

Metsolan Lada-pipo on joustofroteeta, Walmet puuvillaneulosta ja Noshin Kirsikat trikoota.
Näistä ei nyt valitettavasti ole sovituskuvaa, kun kotoa ei tuon kokoista päätä löydy, mutta ovat saman mallisia kuin seuraavan koon pipot (sovituskuva alempana).

Koot 49-51(52)cm
A.

Yllä olevat pipot ovat kaikki joustofroteeta, paitsi ruskea Walmet, joka on puuvillaneulosta, alempana olevat kaikki trikoota.

B.
 C.
D.

Alla vielä sovituskuva koon 49-51(52)cm piposta:Eli malli on tuollainen hiukan lörppä. Pojan päänympärys on 50,5cm. Kooksi olen laittanut tuon 49-51cm, mutta todennäköisesti menee vielä 52cm kokoiseen päähän.

Koot 52-54(55)cm

A. 

Ylärivin pipot joustofroteeta, alimmainen puuvillaneulosta.

 B.

C.
Alimmainen Retro-pipo on tehty kierrätystrikoosta.

Ja alla vielä sovituskuva koon 52-54(55)cm piposta:


Tytön päänympärys on 53cm, joten olettaisin ainakin trikoisten pipojen mahtuvan vielä 55cm kokoiseen päähän. Tämän koon pipot ovat lörppämallia.

Terkuin,
Ilona

3 kommenttia:

  1. Oi ihania!! Jos tota mustaa pyörätrikoota olis vielä niin voisin tilata 2kpl tuota isointa kokoa. :)

    pienilintu at gmail.com

    VastaaPoista