lauantai 3. lokakuuta 2015

Mopo karkasi käsistä

Vanhimman poikamme kummitädin tytär vietti viikolla 5-vuotissynttäreitään. Toiveena oli puolihame ja sain kokomalliksi yhden hänen hameistaan. Nappasin siitä mallin ja mitat ja tytön äiti valitsi kankaan varastoistani.


Jotkut kauemmin ommelleet saattavat muistaa tämän babycordin, jota Eurokangas aikoinaan myi. Yllättävän vaikeaa oli saada kuviin tämän kankaan sävyjä. Havunvihreällä pohjalla on kauniita syksyn sävyjä höystettynä pinkillä:)

Mutta koska vähän innostuin, tein pakettiin myös toisen hameen samalla mallilla.


Kangas on niin ikään babycordia, jos en aivan väärin muista, niin Hilcon mallistosta. Pohja on todellisuudessa selvästi tummemman turkoosi kuin kuvassa.

Ja koska muutaman postauksen takaisesta nimppariompeluksesta jäi kangasta vähän jäljelle, niin päätin nekin käyttää loppuun ja ompelin synttäritytölle vielä setin.


Pusero Hilcon joustocollegea ja hame pehmoista, nurjalta harjattua joustocollegea. Puseron kaava on Ottobren Pupunen ja hame vaan saksittu sen mukaan, mitä kangasta oli jäljellä.

Ja koska tuota vihreäpohjaista vakosamettiakin jäi ärsyttävä palanen, päätin hyötykäyttää myös sen ja ompelin siitä kassin, johon lisäsin koristeeksi vaaleanpunaiset napit. Kuvasta nyt ei saa mitään tolkkua mallista, mutta sellaisella leveällä pohjalla sen tein.


Siitä tuli sen verran reilun kokoinen, että sain pakattua nuo kaikki vaatteet sen sisään. Menee vaikka päiväkodissa varavaatekassina.

Tällaista tällä kertaa,
Ilona

2 kommenttia:

  1. Ihania vaatteita! Tuo hame on varsinkin tosi söpö <3 Varmasti synttärisankari on tästä paketista mielissään!

    VastaaPoista
  2. Vau, se on hienoa että tuosta vaan surauttelet noita kauniita vaatteita! Ihania!

    VastaaPoista