torstai 14. huhtikuuta 2016

Kesäistä kummitytölle

Kummitytöllä oli joku aika sitten nimpparit ja viikonloppuna ollaan menossa kyläilemään heille. Pulaa on kuulema t-paidoista ja sopivan kapoisista leggingseistä, joten niitä sitten ompelin.


Kaivoin esille Ottobren Hoops -kaavan ja pienen palan kukkatrikoota. Trikoo on löytynyt Jätti Rätin paloista ja se on todella hyvän laatuista.


Ompelin myös joustofroteesta parit leggingsit, jotka sopivat väreiltään t-paitaan. Kaava on oma.


Koska tyttö on myös kova pupu-fani, ompelin myös pupu t-paidan. Tämäkin kangas on Jätti Rätin paloista. Viime kesänä satuin kadulla näkemään yhdellä tytöllä valmisvaatteen tästä samaisesta trikoosta, mutta valmistajasta minulla ei ole tietoa..


Vihreät leggingsit sopivat hyvin myös tämän t-paidan kanssa.


Pupu-trikoota jäi jäljelle pieni palanen ja ompelin siitä omalle tytölle topin, muokaten Ottobren ilmaiskaavaa. Harmaa resori ei todellisuudessa ole ihan noin tumma kuin miltä se kuvassa näyttää. Puput oli painettu kankaalle sen verran vinoon, että kangasta ei voinut leikata kuvion mukaan..

Samaa trikoota löytyy kaapista vielä sinisenä, ehkäpä sekin päätyy vielä kesävaatteeksi..

Mukavaa loppuviikkoa!
Ilona

2 kommenttia:

  1. Ihanat, kesäiset vaatteet :) On pitänyt jo monta kertaa kokeilla tuota Hoops-kaavaa. Jospa tekisi sillä jonkun paidan omalle kummitytölle? Kiitos ideasta ja muistutuksesta :D

    VastaaPoista
  2. Se on kyllä ihan kiva ja söpö kaava pienelle tytölle:)

    VastaaPoista