sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Enkeliarvonnan uusi voittaja!

Koska ensimmäinen voittaja ei ottanut yhteyttä, jouduin arpomaan enkelin uudelleen, jotta saan sen sitten postiin aamulla. Tällä kertaa mies valitsi numeron 9 ja sieltä löytyi Iitan kommentti. Laitapa minulle osoitteesi, niin saat vielä jouluksi postia:)

Terkuin Ilona, jolla siivoukset edelleen pahasti kesken...

7 kommenttia:

 1. Meillä siivousta ei ole vielä edes aloitettu...hmm...pitäisiköhän jo huomenna kenties?
  Mutta äitini sanookin aina, että "meinaatteko joulua siellä kaapeissa viettää?" Emme...mutta olishan se kiva saada siistiä sinnekin...joskus...ehkä ensi vuonna...kun lapset isoja...=)

  VastaaPoista
 2. Joo, meillä myös kaapit ovat järjestyksessä...
  Pakko, kun on pienet neliöt asunnossa:)

  VastaaPoista
 3. Hei! Wau! Kylläpäs nyt onni suosii minua! Pakko myöntää, että hieman harmitti ekalla kerralla, kun ei voitto napahtanutkaan kohdalle, kun enkelit olivat niin kovin suloisia!
  Kiitos ihan hirmuisesti! Yhteystiedot laittelen sähköpostiisi!

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Voi harmitus kun itse olen jäänyt kokonaan arvonnasta paitsi... Todella ihkuja ovat nuo enkelit!!! Olet kyllä taitava ompelija :)
  Joulusiivousta ollaan myös hiukan tehty, mutta vielä aion kyllä siivota hiukkasen lisää ennenkuin kuusi tuodaan sisälle. Sinulle jouluvalmisteluihin intoa ja iloa!!!

  VastaaPoista
 5. Voi harmistus :( Olin aivan unohtanut osallistuneeni tähän arvontaan, enkä muistanut käydä lukemassa blogiasi. Omaa huonoa muistiani saan syyttää kun en saanut ihanaa enkeliä!

  VastaaPoista
 6. Susanna! Minuakin harmitti:( Yritin blogissasikin tiirailla, joskos sieltä olisi löytynyt sähköpostiosoitetta tms. että olisin saanut yhteyden sinuun...

  VastaaPoista
 7. Blogin teko on vielä vähän kesken, mutta pitääpä laittaa sähköpostiosoite hyvin esille vastaavia tilanteita varten :)

  VastaaPoista