sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Lahja ja sitä sun tätä...

Nämä ompelukset ovat ajalta ennen sairastumista. Nämä pikkusetit (koko 80-92cm) tuli ommeltua kummitytölle ja hänen kaksoissiskolleen synttärilahjaksi. Tyttöjen äiti sanoi, että lahjan saa hankkia vain omalle kummitytölle, mutta en voinut vastustaa ajatusta tehdä samanlaiset setit eri väreissä, kun kerran kangasta löytyi.
 Molemmissa seteissä on sekä hihansuissa että lahkeissa pitkät resorit, jotta menevät vähän pidempään. (Kuvassa oranssissa setissä käännettynä.)
Kaavat: omat
Piparikukkajoustikset: Myllymuksut
Keltainen velour: Minvilla
Oranssi velour: Eurokangas
Resorit: Eurokangas, Linnan pala, Myllymuksut

 Nämä seuraavat liittyvätkin sitten tuohon aiemmin alkaneeseen kankaiden tuhoamiseen. Mitjalle tuli ommeltua pari pyjamaa varastoon. Tuon turkoosin paidan ompelin jo valmiiksi, mutta se vaan huusi jotain applikaatiota tuohon eteen. Minulla sattui olemaan viime joululta yksi ylimääräinen valmiiksi liimaharsolla ollut tähti, joten eikun se vaan tuohon rinnukseen. Resorina näissä on joustavaa trikoota.

Kaava: Ottobre 6/09
Kaikki kankaat: Eurokangas

Ja viimeisenä vielä pojalle kalsareita Ottobren 6/09 pyjamahousun kaavalla. Kankaat Eurokankaasta, paitsi tuo kapearaitainen siniharmaa, joka on Pikku-Auringosta.

Mukavia välipäiviä!
Ilona

4 kommenttia:

 1. Ihania kaikki, mutta kyllä nuo setit on mahtavia! Olis hauska nähdä tytöt vierekkäin! =)

  VastaaPoista
 2. Ahkerana olet ollut!

  Huomasin kangaskaupoista, että vaikuttanet Turun seudulla. Pellavatöistäsi tuli mieleeni, että Lastenkirppis Pikku-Siilin yrittäjä toivoisi saavansa juuri kaltaisia koti(?)ompelijoita myymään tuotteitaan.

  VastaaPoista
 3. Moikka Ikuinen vauvakuume. Juu, Turussa asustellaan ja itse asiassa on ollut juttuakin Pikku-Siilin omistajan kanssa samaisesta asiasta. Tällä hetkellä vaan aika on niin kortilla, ettei myyntiin asti ehdi niin kovin paljoa tekemään..

  VastaaPoista
 4. Ihana ajatus tehdä kaksosille samanlaiset, mutta kuitenkin erilaiset setit. :)<3

  VastaaPoista