lauantai 4. joulukuuta 2010

Verhoista ja lakanoista lakanoita sekä sydämiä huutikseen

Törmäsin muutama kuukausi takaperin lähikirppiksellä kahteen Muumiverhoon. En ole mikään Muumifani, mutta nuo vanhemmat kuosit ovat kyllä ihan nostalgisia. Verhot lähtivät mukaan hintaan 2€/kpl.

 Ompelin niistä kaksi pussilakanaa laittamalla taustakankaaksi toista kangasta. Kiusaus oli suuri lähteä kangaskauppaan ostamaan yhteensopivaa raidallista tai ruudullista kangasta, mutta itsehillintä ei tällä kertaa pettänyt:) Taustakankaaksi päätyi tuollainen "tylsä" beigeraidallinen kangas, jota olen ajat sitten ostanut, kun piti lastenhuoneeseen ommella laskosverhot.

 Ompelin raitakankaasta sitten vielä tyynyliinat ja applikoin vielä jäljelle jääneistä muumikankaan paloista kuvat niihin.

Myös tämä ihana Peppi-pussilakana aikuisten koossa löytyi kirpparilta. Sekä Mio että Fanni halusivat siitä itselleen lakanat, joten tähänkin sain kulutettua samaa tylsää raitakangasta taustaksi. Jäännöspaloista riitti juuri sen verran, että molemmat saivat vielä tyynyliinat Peppikankaasta:)

 Ja minä olen onnellinen kun sain ISON kangaspalan pois kaapista ja saan laittaa tilalle siellä täällä lojuvia kankaita pois jaloista pyörimästä..

Huutikseenkin tuli vielä vähän jouluista ommeltua:

Lumista viikonloppua kaikille!
Ilona

9 kommenttia:

 1. Jotenkin tulee ihan lapsuus mieleen tuosta Peppi-lakanasta...mulla on varmaan ollut tuollainen pienenä:) Hyvä löytö!
  Ahkera olet ollut sydämmien kanssa!

  VastaaPoista
 2. Hyvin keksitty kierrätysompelu!!

  Sydämet on kauniita aina!!!

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihania pussilakanoita oot ommellu!!

  VastaaPoista
 4. Vau! Miks en mä ikinä löydä kirppareilta tollasia kangaslöytöjä... Ja meillä kun vielä oltais aikamoisia muumi-faneja (:

  VastaaPoista
 5. -Hanna- noissakin verhoissa taisi lähtöhinta olla 4€/kpl, mutta sitten vaan kassalla mainitsin, että ovat vähän haalistuneet ja myyjä tinkasi puolet pois:)

  VastaaPoista
 6. Tosi edullisia ja ihania kangaslöytöjä! Peppi on kiva kuosi, tuollaista en ole ennen nähnytkään.

  VastaaPoista
 7. ihania kankaita,kerta kaikkiaan!ihan mun lemppareita :P

  VastaaPoista
 8. Voi ei, olen kateellinen noista muumiverhoista! :))

  VastaaPoista