perjantai 15. huhtikuuta 2011

Kevättä rinnassa ja vähän parvekkeellakin...

Viime sunnuntaina iski kevätolo ja sain siivottua parvekkeen. Tänään kävimme Mitjan kanssa ennen kirppispaikan siistimistä kirpparin viereisessä puutarhamyymälässä ja nappasin mukaani vähän vihreää.. Sitten istuteltiin lasten kanssa:
Uusi juttu on tuo katosta roikkuva patinoitunut lankun pätkä. Meillä oli edellisen asuntomme olohuoneessa vastaavanlainen roikkumassa olohuoneen ikkunassa, sillä asunnossa ei ollut ikkunalautoja lainkaan, eivätkä kissatkaan yltäneet kasveja katonrajasta syömään:) Tällä hetkellä ompelukoneeni ovat olohuoneen ikkunan edessä, joten siihen ei moista hökötystä olisi voinut viritelläkään, kun kukkia kastellessa olisivat varmaan koneetkin saaneet vettä sisuksiinsa... Siispä tuli ajatus laittaa lauta parvekkeelle, ikkunan toiselle puolelle.


Laudalle ostin pari muraattia ja kun ne tuosta kasvavat, niin tuovat sitten samalla vähän väriä myös sisälle olkkariin. Lauta roikkuu kahden köyden varassa ja on viritetty sen verran korkealle, ettei siihen lyö päätään. Parvekkeen "lippa" varjostaa lautaa sopivasti, joten toivon, että tuo muraatti pärjää siinä myös kesäkuumalla, saa nähdä!


Vähän harmitti, kun minulla olisi ollut kolme oikein kunnolla patinoitunutta saviruukkua kotona, mutta olivat näille liian pieniä, joten piti ostaa uudet...

Aurinkoista viikonloppua!
Ilona

7 kommenttia:

 1. Miten kaunista! Ihana idea tuo roikkuva lauta. :)
  Mun äidillä on kesäisin murattia pihalla ruukuissa ja hyvin ovat pärjänneet, vaikka olisivat saaneet oikein kunnollakin aurinkoa (tai välillä vettä).

  VastaaPoista
 2. Hyvä idea tuo lauta! Meillä ei vaan toimi, kun ei ole lasitettua parveketta. Pelkään että tuuli voi joko pudottaa tavarat tai lauta heilautta ikkunan tuhannen sirpaleiksi.

  VastaaPoista
 3. Ihana parveke! Tosi hyvä idea tuo lauta!

  VastaaPoista
 4. Kaunis parveke! Tuo katosta roikkuva lauta on aivan mahtava!

  VastaaPoista
 5. KatiO, joo ei kyllä varmaan kannata moista yrittää, jos ei ole parvekelaseja. Tuulisella säällä hiukan vaarallinen.

  Kiitos muillekin kommenteista:)

  VastaaPoista
 6. Ihana idea! Toivottavasti ei haittaa, että linkitin tähän postaukseen omasta blogistani? Terkuin Ansukka helliahetkiakarpaloretkia@blogspot.fi -blogista :)

  VastaaPoista