torstai 28. huhtikuuta 2011

Vappuvaatetta huomiseksi

Sain aamulla kuulla, että lapsilla on huomenna päiväkodissa vappunaamiaiset. Siitä asti kun uusin SK tipahti postiluukusta, on Mio toivonut minun ompelevan hänelle lehdestä löytyvän Batman-asun. Tänään iltapäivällä hän sanoi huomenna pukeutuvansa Batmaniksi, johon minä sanoin, etten millään ehdi enää tänään asua ompelemaan. Mio sanoi, että hänelle riittää musta kankaanpala, jonka hän voi solmia viitaksi... Arvatkaapa kävikö sääliksi, joten:

Eipä siinä muu auttanut. Poika on iloinen ja äiti myös. Tarvikkeet löytyivät kaikki kotoa. Viitan musta satiini on miehen viitasta, joka on ollut käytössä Halloween-pippaloissa aikana ennen lapsia... Batman-logon printtasin netistä, päällystin kontaktimuovilla ja ompelin muutamalla pistolla kiinni mustaan puseroon.

Huomenna kelpaa juhlia. Onneksi neiti tyytyi vanhaan Helinä-keijupukuunsa... olisi muuten jäänyt yö lyhyeksi:)

Nyt sohvalle löhöilemään...
Ilona

7 kommenttia:

 1. Tuli upea! =) Kyllä nyt kelpaa!

  Samanlaiset kekkerit aamulla meilläkin.
  Minä myös matti myöhäisenä etsiskelin kaapista meidän sankariasua ja onneksi löysin lopulta myös siivet siihen. Olisi aamulla ollut aika poru ilman niitä.

  VastaaPoista
 2. Vai oli pelkkä musta kangaskin riittäny, suloista! Onneks Miolla on ehtiväinen ja ihana äiti. ;)

  VastaaPoista
 3. meillä on kans ja just äsken kotiin palaessani töistä. edellisen pysäkin kohdalla bussissa(ennen kotipysäkkiä) sain valmiiksi pojalle dinopuvun ja tyttö puetaan ampiaiseksi..

  VastaaPoista