tiistai 26. maaliskuuta 2013

Munia

Ihastuin näihin Nova Melinan paperipalloihin ja niistä inspiroituneena askartelin meille pääsiäiskoristeet samalla kun lapset askartelivat virpomisoksiaan.


Paperit ovat Tigerin uusia ja vanhoja askartelukartonkeja. Tämä on varmaan ensimmäinen kerta, kun olen askarrellut jotain pääsiäiskoristeita meille kotiin. Nämä munat olivat kuitenkin helppoja toteuttaa ja yksinkertaisuudessaan viehättäviä.

Ohje näihin on todella yksinkertainen. Kaksi paperia liimataan yhteen, leikataan kolme munan muotoista kuviota, asetetaan munat päällekkäin ja ommellaan keskeltä yhteen.


Yksi pajunippu päätyi olohuoneeseen.


Tämä värikkäämpi siirtyy eteiseen, kunhan saan sen siivottua ensin.


Tiput pääsivät myös oksille keikkumaan.

Terkuin,
Ilona

8 kommenttia:

  1. voi olispa kätevä, pitääköhän pyytää äitiä tuomaan ompelukone mukana.

    VastaaPoista
  2. Ompas kivoja pääsiäismunia! Taidan tehdä tuollaisia meillekin! Pääsiäisjuttuja laitellessa meinaan ajattelin, että miten meidän tämän vuoden koristukset ovatkin niin värittömiä.

    Tervetuoloa muuten kurkkaamaan blogiani:
    http://talotarinoi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Kivat munat :) ja tuo tipu ja ne muutkin tipuset ovat kyllä hurjan sulosia.

    VastaaPoista
  4. Oi onpa sinulla ihana blogi! Löysin tämän jo syksyllä, mutta unohdin asian ja nyt muistin uudestaan. Kävin kurssillasi, joka loppui juuri. Täytyy kahlata blogi läpi, aivan ihania käsitöitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No moikka! Ihan 100% varma en ole kuka mun kurssilaisista olet, mutta kävin vastavierailulla ja minulla on asiasta hyvä arvaus:)

      Poista
  5. Kauniita munia! Täytyypä laittaa ideapankkiin ja tehdä ensi pääsiäiseksi meillekin. Tälle vuodelle taitaa olla jo myöhäistä... :)

    VastaaPoista