tiistai 28. toukokuuta 2013

Pari kuvaa poikien huoneesta

Meillä oli eilen muutama lasten kaveri kylässä ja tuli siivottua lastenhuoneetkin kunnolla. Nappasin samalla pari kuvaa poikien huoneesta. Täällä siis asustavat meidän 7- ja 3-vuotiaat pojat.


Kun muutimme vuosi sitten, isomman ainoa toive oli, että huoneesta tulisi musta. Värit on pidetty aika minimissä, mustan lisäksi on turkoosia ja aavistus vihreää noissa koulutauluissa.


Lokerikko löytyi pölyttyneenä miehen työpaikan käytävältä. Yleensä siinä asustelevat tärkeiden esineiden lisäksi pikkulego-ukot, mutta nyt ne olivat leikeissä...




Pikkuveljen kapea päästävedettävä löytyi huutiksesta ja retrotäkki on kirppislöytö. Alunperin tummanruskeaksi petsattu sänky sai valkoisen värin pintaansa.


Sängyn päädyssä on vanha tuplapulpetti. Koulutaulu huutiksesta.

Kirahvi on itse vuosia sitten ommeltu. Taustalla näkyvä koulutaulu tuli samalta myyjältä kuin edellisen kuvan taulu.

Poikien sänkyjen välissä on yöpöydän virkaa toimittava vanha mankelikaappi. Löytyi aikoinaan kirpparilta 20 eurolla.

Isomman pojan sängynpäädyssä on roskalavalta pelastettu avohylly legoille ja sarjakuville. Kunnostuksesta löytyy kuvia täältä. Tuohon tuolin takana olevalle seinälle olisi tarkoitus kunnostaa tienposkesta löytyneet puolapuut. Pitää vaan ensi tarkistaa lähemmin niiden kunto.

Vanhan lennokin ostin esikoisen ollessa muutaman kuukauden ja se on siitä asti roikkunut aina lastenhuoneen katossa.

Mukavaa viikkoa!
Ilona

6 kommenttia:

 1. Voi kun nättiä!

  Tuo lennokki on Aarre. Ihana.

  VastaaPoista
 2. Missäs ne meidän kerrossängyt? :)

  Piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!
   Ovat hyvässä tallessa vintillä tällä hetkellä. Isoveli kasvoi sängystä ulos. Saattaa olla, että tulevat taas käyttöön, kun pikkuveljellä on sen verran järkeä päässä, ettei tule ylhäältä alas pää edellä kerien:) Niitä on muutama yrittänyt ostaakin, mutta minä säästän ne lapsenlapsille mummulasängyiksi:)

   Poista