sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Kesämekkoja

Olohuoneen nurkassa tuolilla oleva trikoopino hupenee lupaavasti. Olen kasannut siihen kaikki kankaat, joista pitäisi vielä ommella täytettä lasten vaatekaappiin.

Tällä kertaa ompelin Fannille kaksi hihatonta trikoomekkoa.


Vihdoinkin tuli tuhottua tämä Michas Stoffeckeltä tilattu norsutrikoo. Se vaan jäi kaappiin pyörimään, koska minulle tuli siitä pyjamafiilis. Yöpukumaisuutta välttääkseni päädyin pitkän resori-pohdinnan jälkeen keltaiseen, jota itse norsukankaastakin löytyy.


Ja koska Fanni tykkää kovasti taskuista, piti tähän sellaisetkin ommella. Kaavana käytin yläosaan Ottobren ilmaiskaavaa (toppi) ja loput piirtelin itse.


Toinen mekko on ommeltu samalla kaavalla, mutta kapeampana, kun piti säästellä kangasta. Sydäntrikoo on vuosia sitten hamstrattu Eurokankaan palalaarista. Huippuhyvänlaatuista jerseytä! Tätä löytyy minulla myös turkoosina... Voi miksei tällaisia enää löydy Eurokankaasta:( Kangasta jäi vielä ensi kesäksi t-paitaan. Aiemmin olen ommellut tästä samaisesta trikoosta tunikan.

Ja taskut piti tähänkin saada. Kulkevat paremmin Pet Shopit pihaleikeissä.

Ilona

4 kommenttia:

 1. Tosi kauniit mekot! Taskut ja valitsemasi resorit on ihan piste iin päälle!

  VastaaPoista
 2. Ihanat mekot! Erityisesti norsumekossa oli pirteät keltaiset yksityiskohdat =)

  VastaaPoista
 3. Kivan näköisiä mekkoja, nuo taskut on kyllä ihanat! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivoja molemmat. Mullakin on tuo norsutrikoo kaapissa. En vaan ole saanut sitä ideaa, et mitä siitä tekis. Ja tuo lahjamekko on myös todella kiva!

  VastaaPoista