keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Välillä jotain itsellekin ja pojalle tuunaus

Eipä tuo omakaan kesävaatevarasto hääppöiseltä näytä, joten päätin kokeilla kaavoja, jotka sain piirrellä Norppastiinalta.

Ensimmäisenä pääsi kokeiluun Onion 2035.


Painava, hyvin laskeutuva, paksuhko, petrolin värinen trikoo löytyi jokin aika sitten Eurokankaan palalaarista. En ole mikään ruusuihminen kankaiden ollessa kyseessä, mutta tässä jokin viehätti.


Koko taisi olla S, mutta siinä on aika paljon väljyyttä. Ehkä kokeilen seuraavaksi ilman saumavaroja. Tähän mekkoon ja kankaan laatuun tuo väljyys sopii, koska kangas laskeutuu niin hyvin.

Kiva käyttömekko tästä tuli ja kaava pääsee varmasti vielä käyttöön useita kertoja.


Kirpparilta tarttui joku aika sitten mukaan miesten hihaton paita hintaan 0,50€. Pääkallotrikoo oli niin hauska, että päätin ommella Miolle siitä hihattoman.


Kaavana Ottobren ilmaiskaava, jonka suurensin kokoon 134cm.

Ilona

3 kommenttia:

 1. Upea mekko!! Olet vielä noin siro ja pikkuinen, joten trikoo-mekko sopii sinulle todella hyvin. Pojan hihaton paita on myös onnistunut, sopivat hyvin yhteen shortsien kanssa.

  VastaaPoista
 2. Olisit kyllä saanut suoraan piirtää xs-koon itselles, mut nätti on mekko silti ja on varmasti vilpoinen. :D Olen kyllä kateellinen sun ompeluvauhdille, mä saa mitään aikaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on pakko, kun muuten koko perhe kulkee nakuna:) Tosin eipä sekään näillä helteillä haittaisi;)

   Poista