tiistai 7. huhtikuuta 2009

Perhosia!

Kevättä kohti mennään ja perhosten aika lähestyy! Sain viimeinkin tämän perhos-kassitilauksen valmiiksi, terveisiä vaan uudelle omistajalle:) Taustalla näkyvä tyynyliina löytyi kirppikseltä hintaan 0,50€!

Sormet syhyävät parvekkeen siivoukseen, mutta jonossa on liuta muitakin tilauksia ja töitä. Pitänee siis jättää pääsiäisen pyhiksi tuo siivouspuoli... Tarkoituksena on laittaa vähän hyllyjä kukille yms. Ensin olin ajatellut, että maalaan vähän parvekkeen seiniä, koska ovat niin kammottavassa kunnossa (60-luvun talo), mutta kun viime yhtiökokouksessa sitten vilauteltiin julkisivuremonttia, päätin, etten törsää rahojani maalipurkkiin. Eli nyt on sitten tarkoituksena muilla tavoilla viedä huomio pois likaisenharmaista seinistä. Luonnollisestikaan tämä ei millään puhtaanvalkoisella sisustuksella onnistu, eli värejä pitää käyttää:) Laitan sitten kuvia, kun olen saanut jotain sillä saralla aikaiseksi!

Mukavaa viikkoa kaikille!
Ilona

3 kommenttia:

  1. aivan ihastuttavia ompeluita ? mukavaa pääsiäistä !

    VastaaPoista
  2. Vihdoinkin pääsen ihan tännekin kiittämään ihanasta kassista! Suurkiitokset sinulle jälleen kerran! Ja hyvää pääsiäisen jatkoa!

    VastaaPoista