torstai 2. huhtikuuta 2009

Harmaata


Otsikko kuvaa hyvin tämän viikon tunnelmia. Mieheni työnantaja ilmoitti tiistaina lopettavansa toimintansa. Tämä jätti yli 200 työntekijää tyhjän päälle. Viikko on kulunut sekavissa tunnelmissa, huoli tulevaisuudesta päällimmäisenä. Olo on ollut lamaantunut, enkä ole saanut tehtyä muuta kuin päivittäiset rutiinit lasten kanssa, ajatukset harhailevat muualla. Onneksi mies on ollut positiivisempi. Hän on jo pitkään ollut kyllästynyt työhönsä ja hän onkin jo suunnannut katseensa tulevaisuutta kohti. Yleensä meillä ovat olleet nämä roolit päinvastoin, minä postitiivinen, mies vähemmän positiivinen... Joten nyt kyllä tuntuu helpottavalta, että edes toinen näkee asiat valoisammin. Toki minäkin uskon, että asiat järjestyvät ja kaikki lutviutuu jollain tavalla, pakkohan se on niin ajatella.

Meidän oli tarkoitus tiistaina kylvää lasten kanssa pääsiäisruohoa, mutta tuo työpaikka-asia sekoitti ajatukset. Tänään sain kuitenkin itseäni niskasta kiinni ja kävimme istutuspuuhiin:) Tänä vuonna rairuoho pääsi vanhaan piirakkavuokaan. Illemmalla, lasten päiväunien jälkeen olisi tarkoitus kylvää vielä toiseenkin vuokaan vähän lisää!

Ilona

6 kommenttia:

 1. Heippali!Ekaa kertaa täällä blogissasi vierailulla:)silmiini pisti jossakin blogissa tuo piirakkavuoka ja ajattelin että vau!jollain muullakin ollut samat istutuspuuhat tänään ja vielä samanlaiselle alustalle!Onnea kylvökselle ja aurinkoa sinulle ja perheellesi:)
  Sannuli

  VastaaPoista
 2. Moikka Sannuli! Kiva kun kävit:) Meillä on alkukevään ajan tuossa samaisessa vuoassa ollut noita helmililjoja. Nyt olivat lakastuneet ja vuoka sattui olemaan sopivasti tyhjänä rairuohoa varten!

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Olet valmistanut hienoja Muista avain-tauluja, joista yhden ihanuuden bongasin HuutoNetistä ja jätinpä siitä huudonkin. Jos kuitenkin käy niin, että joku muu onnellinen saa sen, niin voiko sinulta tilata suoraan sellaista taulua?

  Hyvää pääsiäistä ja aurinkoista kevättä!!

  Terveisin: Kristiina Helsingistä

  VastaaPoista
 4. No heipä hei Kristiina! Kiva kun kävit ja toki onnistuu:)

  VastaaPoista
 5. Heippa!

  Kiva juttu! Palailen asiaan, kun selviää, miten minun käy HuutoNetissä olevan ihanuuden suhteen... ;) Kristiina

  VastaaPoista